Trīs policisti saņēmuši Iekšlietu ministrijas apbalvojumus par dzīvību glābšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Trīs Valsts policijas amatpersonas iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) apbalvojis par pašaizliedzīgu rīcību, glābjot cilvēku dzīvību, norāda Iekšlietu ministrija.

Apbalvojumus saņēma Dienvidvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas 1. grupas galvenais inspektors Aleksandrs Suškins, Dienvidvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas 2. grupas jaunākais inspektors Didzis Ješkins un Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Operatīvās vadības biroja 2. nodaļas vecākais inspektors Aldis Nielavs.

Suškins un Ješkins saņēma apbalvojumus par profesionālo un drosmīgo rīcību, no degoša dzīvokļa Cēsīs evakuējot divas nepilngadīgas personas, kuras pašu spēkiem nevarēja izkļūt no dzīvokļa.

Savukārt, pateicoties Nielava pašaizliedzībai un ātrajai rīcībai, izdevās glābt astoņus gadus vecu bērnu, kurš bija ielūzis ledū Sarkandaugavas atteces krastā.

Nielavs, laužot ledu ar rokām un savu ķermeņa svaru, pietuvojās bērnam, kurš bija līdz krūtīm aukstajā ūdenī, saķēra bērnu aiz drēbēm un peldēja līdz krastam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu