VIDEO ⟩ "Diezgan biedējoši." Netālu no tirdzniecības centra Rīgā manītas lielas atkritumu kaudzes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: KELENY/Shutterstock

Rīgā, netālu no tirdzniecības centra Lielirbes ielā, iedzīvotāji pamanījuši atkritumu kaudzes. Tomēr ne visa teritorija ir pašvaldības pārziņā, informē raidījums "Bez tabu".

"Tur atrodas kaut kādu būvju pamati, kaudze ar atkritumiem, gar Lielirbes ielu arī dzīvžogu paliekas. Diezgan biedējoši. Dažās vietās uzlikti uzraksti, ka tas ir privātīpašums un būs jāmaksā tūkstošiem eiro, ja tiks izmesti atkritumi," norāda Gerda, kas pastaigājas pa šo vietu. 

Apkārtējie iedzīvotāji norāda, ka šī teritorija ilgstoši ir pilna ar atkritumiem. 

Zemesgrāmatā atrastā informācija vēsta, ka par Lielirbes 26 adresi atbild divi saimnieki - Rīgas dome un firma "Skujeņu audzētava". Pašvaldības pārstāve norāda, ka savu pusi pie kapiem regulāri uzkopj.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes darbinieki apskatīja vietu un sastapa cilvēku, kurš uzkopa teritoriju.

"Sarunas laikā persona sacīja, ka vieta tiks sakopta nedēļas laikā, līdz ar to tika pieņemts lēmums šo adresi pārbaudīt atkārtoti pēc nedēļas, lai pārliecinātos, ka atkritumi tur vairs neatrodas," skaidro RPP pārstāve Ērika Verze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu