"Reizēm man liekas, ka tas nav godīgi pret bērniem." Elmārs Tannis atskatās uz izjukušo laulību ar savu bērnu māti

Apollo.lv
Foto: Elmar Tannis/ Facebook

Populārais pavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis, viesojoties raidījumā "Dž. Spot", atskatās uz savu izjukušo laulību ar Ilzi Tanni, ar kuru nodzīvoja astoņpadsmit savus dzīves gadus.

Raidījuma vadītājs Dž. Dž. Džilindžers vaicāja, kas nogāja greizi, uz ko Tannis atbildēja filozofiski: "Es domāju, ka cilvēkiem ir ļoti jāstrādā pie kopējām sajūtām, pie lietām, ko darām kopā un ko atsevišķi. Ir jābūt svarīgam balansam."

Tannis prāto, ka ir daudz dzīves sfēru, par kurām ikdienā ir jādomā, un tas, iespējams, ir iemesls, kāpēc reizēm gadās kaut kādā brīdī pazaudēt otru. "Es domāju, ka tad nāk kaut kāda saprašana, ka kaut kas nav, ka ir vēl kas darāms dzīvē. Reizēm man liekas, ka tas nav godīgi pret bērniem, jo jebkurā mirklī, kad vecāki izšķiras, bērniem ir sūdīgi."

Tannis ir pārliecināts, ka nav nozīmes, cik bērnam ir gadu, viņi jebkurā gadījumā no tā cieš. Iedomājoties sevi kā bērnu arī 50 gadu vecumā, kuram šķiras vecāki, viņš ir pārliecināts, ka tā būtu trauma. Vaicāts, vai viņa bērniem tas bijis sarežģīts laiks, viņš ir pārliecināts, ka bija.

Gan Elmārs, gan viņa bijusī sieva ir atraduši laimi jaunās attiecībās. Un viņš ir gandarīts, ka ar bijušo sievu izdevies saglabāt cieņpilnas attiecības. Viņš teic, ka jebkura šķiršanās, īpaši sākumposmā, ir kā bumba ar laika degli, bet tieši laiks ir tas, kas visu sakārto savās vietās. 

Laulībā ar Ilzi dzimuši trīs bērni. 

Iepriekš vēstīts, ka Tannis pandēmijas laikā sāka jaunas attiecības ar sievieti vārdā Ilona. Pirmoreiz publiski Tannis savu sirdsdāmu atrādīja, piedaloties TV šovā "Vakariņš ar savējiem".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu