Raabe un Sniedzāns runā par to, kādas ir viņu attiecības ar Andri Kiviču (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Sniedzāns/Facebook

Influencere Madara Raabe (iepriekš Kiviča) ar savu otro pusīti Jāni Sniedzānu snieguši interviju izdevumam "Privātā Dzīve", kurā runāja ne tikai par kāzu plāniem, bet arī pat to, kādas ir attiecības ar Madaras bērnu tēvu, mūziķi Andri Kiviču. 

Kā zināms, Kiviča attiecības ar meitām jau labu laiku ir sarežģītas. Kivičs nelaiž garām iespēju, lai publiski izteiktos, ka, viņaprāt, mamma (Madara) izmanto dažādas metodes pret meitenēm, savukārt Madara par šo situāciju runā izvairīgi.

Vaicāti, kādas šobrīd ir viņu attiecības ar Madaras bijušo vīru, mūziķi Andri Kiviču, Jānis apgalvoja, ka neitrālas: "Esam reiz satikušies pie meiteņu skolas."

Savukārt Madara attiecības komentēja šādi: "Mums nav nekādu attiecību… Tomēr ik pa laikam sociālajos tīklos Andris un viņa sieva tās komentē. Man liekas, ka citus tas uztrauc vairāk nekā mūs pašus. Mums tiešām viss ir kārtībā."

Kā zināms, Madarai no iepriekšējās laulības ar mūziķi Andri Kiviču ir divas meitas Keitija un Kima, un bērniem izveidojušās labas attiecības ar Jāni.

Jānis intervijā atklāja, ka "meitenes (Keitija un Kima) ir interesējušās, vai precēsimies, un, ja tas notiks, vai viņas varētu pieņemt manu uzvārdu".

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 21. februāra numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu