"Neuzskatīju sevi par glītu meiteni." Olgas vecākā meita pastāsta, kā aizsāka modeles karjeru (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Jaunākajās "Slavenības. Bez filtra" sērijās var sekot līdzi Kambalu ģimenei, kura bija devusies uz Itāliju, pavadot Olgas vecāko meitu Lukēriju modes industrijas iekarošanā.

Modeles karjerai Lukērija pievērsusies 12 gadu vecumā. "Es nekad nebiju aizdomājusies par modeles darbu. Pie mums ar mammu, kad bijām veikalā, pienāca sieviete no manas pašreizējās aģentūras un pateica, ka man varētu būt potenciāls modelingā, mēs aizgājām uz aģentūru un parakstījām līgumu.

Es biju izbrīnīta, jo sevi neuzskatīju par smuku meiteni – man tas bija pārsteigums, ka manī kāds saskatīja ko vairāk,

jo skolā mani parasti apcēla kautrības dēļ. Es biju klusa meitene, tāpēc skolasbiedri domāja, ka esmu dīvaina," atklāta ir Lukērija.

Par vislielākajiem saviem līdzšinējiem sasniegumiem Lukērija uzskata dalību "Dior" un "Louis Vuitton" privātajos modes šovos Dienvidkorejā.

Viņa neapstājas pie sasniegtā un nu ir gatava iekarot modes sirdi - Milānu. Kastings Milānā bija veiksmīgs, Lukērija guvusi pirmos panākumus, tiekot pie līguma ar Milānas modeļu aģentūru. "Tagad, kad es esmu te un manā klātbūtnē aģentūra pasaka, ka man nav jāiet uz citurieni, mēs parakstām līgumu, tas ir kā no sapņa tevi pamodina - tā ir realitāte!" prieku neslēpj Lukērija.

Izejot no aģentūras, Olga izplūda prieka asarās, jo lepojas ar savu meitu un atminas, cik smagi viņām ir gājis Latvijā, kad saņēmušas negatīvus komentārus par meitas izskatu un spējām.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu