Girgensonam 600. spēle NHL. "Sabres" svin uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" piektdien izcīnīja otro uzvaru divās dienās, latvietim aizvadot savu 600.spēli NHL.

"Sabres" viesos ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) pārspēja Floridas "Panthers".

Girgensons šajā duelī uz ledus bija 14 minūtes un 42 sekundes, no kurām divas minūtes un 23 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus, uzvarēja četros no astoņiem iemetieniem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Otrajā trešdaļā 2:0 Bufalo komandas labā panāca Džefa Skinera un Aleksa Taka gūtie vārti. Izšķirošās trešdaļas vidusdaļā mājinieki atguva vienus vārtus, precīzam esot Kārteram Verheigī, taču apmēram divas minūtes vēlāk divu vārtu pārsvaru "Sabres" atjaunoja Skiners. Visos trīs "Sabres" vārtu guvumos pie rezultatīvas piespēles tika Teidžs Tompsons.

Bufalo vienības vārtus sargāja Kreigs Andersons, kurš tika galā ar 53 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Sergejs Bobrovskis atvairīja 32 ripas.

"Sabres" ar 64 punktiem 57 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu un izcīnītais panākums ļāva pakāpties Atlantijas divīzijā uz ceturto vietu, kas ļauj saglabāt cerības par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. "Panthers" ar tādu pašu punktu skaitu 61 mačā Atlantijas divīzijā atrodas sestajā vietā un arī cīnās par vietu Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu