Līgavas ģimene viņu nolaupa un piespiež precēties ar citu vīrieti par 500 000 dolāru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Syrotkin Studio/Shutterstock

Amerikāniete, kura vēlējās svinēt savas kāzas Meksikā, pagājušā gada septembrī uzaicināja savu ģimeni uz ceremoniju Gvadalaharā. Tā vietā viņas tēvs, māte un brāļi, kuriem nepatika līgavainis, viņu nolaupīja, mēģinot piespiest aprecēties ar kādu vīrieti no Jemenas, vēsta medijs "Insider".

Vārdā nenosauktas sievietes, kura saskaņā ar policijas paziņojumu atrodas Jemenā kopā ar diviem brāļiem, tēvs solīja atbalstīt viņas laulību ar līgavaini, ar kuru sieviete bija kopā gandrīz deviņus gadus.

Tā vietā, saskaņā ar tiesas iesniegumiem, viņas ģimene mēģināja piespiest līgavaini samaksāt ģimenei 30 000 ASV dolāru par faktu, ka viņi precas. Šajā pieprasījumā iejaucās līgava, kura no sava tēva saņēma draudus tikt izmestai no viesnīcas, kurā viņi apmetās.

Nākamajā dienā vecākais brālis esot pārdomājis un vienojies ar līgavaini viņus atbalstīt, ja kāzu ceremonija un ballīte notiks ASV.

Pēc došanās uz ASV viņa tika ieslodzīta savās ģimenes mājās un pakļauta pastāvīgai uzraudzībai. Pēc tam viņa bija spiesta lidot uz Ēģipti, kur viņas ģimene plānoja noorganizēt laulību ceremoniju Ēģiptē vai Jemenā ar nezināmu vīrieti apmaiņā pret 500 000 ASV dolāriem.

Pēc notikušā apsūdzības par nolaupīšanu tiek izvirzītas pret sievietes tēvu un brāli, kuri pašlaik atrodas apcietinājumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu