FOTO Arī Igaunijā vairāki cilvēki nolikuši ziedus pie iznīcinātā krievu tanka (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svētdien, 26. februārī, vairāki Igaunijas iedzīvotāji nolikuši ziedus pie iznīcinātā Krievijas tanka T-72, kas uzstādīts Tallinā
Svētdien, 26. februārī, vairāki Igaunijas iedzīvotāji nolikuši ziedus pie iznīcinātā Krievijas tanka T-72, kas uzstādīts Tallinā Foto: "Entertaining Estonia"/Telegram

Svētdien, 26. februārī, vairāki Igaunijas iedzīvotāji nolikuši ziedus pie iznīcinātā Krievijas tanka T-72, kas uzstādīts Tallinā, vēsta medijs "Postimees".

Par negaidīto akciju vietnē "Telegram" pavēstīja kanāla "Entertaining Estonia" autors. Akcija izraisīja ukraiņu bēgļu, kā arī vietējo iedzīvotāju neapmierinātību.

Kā vēstīts, šāda situācija notikusi arī Latvijā.

Kronvalda parka malā paralēli apskatāma Ukrainas bruņoto spēku kaujās iznīcinātās Krievijas armijas tehnikas izstāde. Fotoattēli sociālajos tīklos liecina, ka nedēļas nogalē kāds pie šīs tehnikas nolicis sarkanas neļķes, kas ir savulaik padomju svētkos bieži lietoti ziedi.

Valsts policija soctīklos ziņo, ka ir fiksēts šāds gadījums, par ko attiecīgi sākta resoriskā pārbaude. Šobrīd ziedi, kas tika novietoti pie norobežojuma, aiz kura ir tanks, vairs tur neatrodas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu