FOTO "Galerija Centrs" 4. stāvā atklāta garšu un notikumu telpa "Burzma"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ayvita Vashkis/TVNET

Tirdzniecības centra "Galerija Centrs" 4. stāvā noticis atklāšanas pasākums garšu un notikumu telpai "Burzma", kur vienuviet atrodas vairāk nekā 10 kafejnīcas, restorāni un bāri.

Foto: Durvis ver garšu un notikumu telpa "Burzma"

Vairāk nekā 1500 kvadrātmetru platībā, "Galerija Centrs" 4. stāvā "Burzma" apmeklētājiem ir pieejamas divas zonas - Grab&Go un Rest&Taste. Tajās iespējams baudīt Meksikas virtuvi no "L-Taco", gruzīnu virtuvi no "Hačapuri" un Āzijas virtuvi no "Ginger". Papildu tam, bistro maltītes nodrošinās "Boom Cafe", malkas krāsnī ceptas picas gatavos "Vīnkalni", pelmeņus un pankūkas būs iespējams iegādāties no "Zeest", par izsmalcinātiem suši rūpēsies "DerBruder", savukārt "Holy Sip" piedāvās atspirdzinošus kokteiļus un uzkodas.

Garšu un notikumu telpas atklāšanas dienā apmeklētājiem tika sarūpētas vairākas aktivitātes un pārsteigumi. Pasākuma laikā uzstājās grupa Citi Zēni, savukārt pasākuma norises laikā par muzikālo pavadījumu rūpējās DJ Aspirins, DJ Linda Samsonova un perkusiju pavēlnieks Oskars Deko. Atklāšanas pasākumā kā vieni no pirmajiem gardas uzkodas un dzirkstošus dzērienus baudīja arī vairākas sabiedrībā zināmas personas, tostarp multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers, ēdienu stiliste un recepšu autore Linda Vilmansone, TV personība Roberto Meloni, pasākumu vadītājs Valdis Melderis un citi.

"Burzma" zīmola līdzautors Arvis Zēmanis norādīja, ka uz atklāšanas pasākumu ieradās pat vairāk nekā 500 viesu. Viņiem pirmajiem bija iespēja pieredzēt autentisku un daudzveidīgu atmosfēru, aizraujošu interjeru, kā arī baudīt lieliskas ēdienu un dzērienu kombinācijas.

"Šī garšu un notikumu telpa tika radīta ar izteiktu komūnas un piederības sajūtu mūsdienīgiem gardēžiem. "Burzma" piedāvā labākās ēdienu, dzērienu un notikumu pieredzes, tostarp līdz detaļām attīstītu konceptu, viesmīlību un kvalitāti," skaidro Zēmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu