Kobes Braienta sieva Vanesa uzvar tiesas prāvā un tiek pie milzīgas kompensācijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: AP/Scanpix

Ar Vanesas Braientas uzvaru noslēgusies viņas tiesas prāva pret Losandželosas apgabala policijas departamentu, vēsta ESPN.

Vanesa ar Losandželosas apgabala policijas departamentu tiesājas jau kopš aizvadītā gada. Atraitne sūdzību iesniedza sakarā ar nopludinātajiem foto, kuros redzamas viņas vīra Kobes un meitas Džiannas mirstīgās atliekas helikoptera traģēdijas notikuma vietā.

2022. gada augustā notikušajā tiesas prāvā tika noskaidrots, ka attēli ar Džiannas un Kobes, kā arī citu traģiskajā negadījumā cietušo personu mirstīgajām atliekām tika izplatītas Losandželosas apgabala policistu vidū. 

Tā rezultātā šaušalīgos attēlus redzēja arī policistu partneres, kā arī tika ziņots, ka viens no likumsargiem attēlus parādījis kāda bāra bārmenim.

Otrdien, 28. februārī tiesa lēma par labu Braientas prasībai, piešķirot viņai kompensāciju 28,85 miljonu ASV dolāru (27,12 miljoni eiro) apmērā.

Savukārt Kriss Česters, kurš traģiskajā negadījumā zaudēja meitu un sievu kompensācijā saņems 19,95 miljonus ASV dolāru (18,75 miljoni eiro).

Atgādinām, ka Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita Džianna jeb Džidži, 2020. gada 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu