3. martā durvis vērs jauna kultūrvieta "Skapis"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Skapis

Piektdien, 3. martā, Aristīda Briāna ielā 9a pulksten 21 durvis vērs jauna, iekļaujoša kultūrvieta "Skapis", kur katrs var svinēt savu individualitāti.

Pēc veiksmīgas 14 gadu pastāvēšanas šogad janvārī savas durvis slēdza tautā mīlētais un leģendārais klubs "Piens". Tomēr katra stāsta beigas ir jauna stāsta sākums – tagad "Piena" telpās durvis vērs "Skapis".

Jaunā kultūrvieta "Skapis" ir iekļaujoša, kvīru kopienai un arī heteroseksuāliem cilvēkiem draudzīga vieta. Viens no "Skapja" moto ir: "Ieeja "Skapī" - ja vien jūs atstājat savu homofobiju, seksismu, rasismu un citus atkritumus ārpus mūsu durvīm!"

"Skapja" vadītāji un radošie iedvesmotāji Ieva un Bruno paši ir kvīri un mērķtiecīgi rūpēsies par kvīru kopienai un visiem atvērti un brīvi domājošiem cilvēkiem draudzīgu vidi. Kā paši saka: "Mēs esam atvērti un brīvi savā domāšanā, mēs tiecamies pēc dažādības pieņemšanas mūsu sabiedrībā."

Jaunajā kultūrvietā būs svaiga satura kvalitatīvas vakara un nakts programmas un ballītes ar starptautiski pazīstamu dīdžejus piedalīšanās, DRAG mākslinieku šovi, dzīvās mūzikas koncerti un karaoke vakari, savukārt dienas laikā notiks dažādas darbnīcas, iekļaujošas sarunas un dažādi izglītojoši pasākumi.

"Skapis" aicina: "Iznāc un ienāc! Atstāj aiz sevis apkārtējās sabiedrības spiedienu, ikdienas rutīnu un dažreiz tik vienmuļo realitāti! Ienāc drošā vidē, kurā mēs visi esam brīvi visā savā pašizpausmes spektrā. Vietā, kurā mēs cienām un svinam viens otra individualitāti. Esi daļa no plašā varavīksnes spektra, esi drosmīgs, esi TU!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu