"Gribu nokrist zem galda un dejot kā kaza." Katrīne Sauliete dalās ar kāzu plāniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Katrīne Sauliete, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" pie Valda Meldera, dalījās ar saviem kāzu plāniem. Skaidrs ir viens - kāzas būs trakulīga ballīte.

Kā zināms, pērn novembrī pašā Eifeļa torņa priekšā izskanēja bildinājums no mīļotā Pētera. 

Koķetīgajā sarunā atklājās, ka bildinājums izskanējis nakts melnumā ap pulksten 2.00 naktī, un abi bijuši "jautrā prātā". 

Atbraucot mājās no Parīzes, mīlnieki nopietni ķērušies klāt kāzu plānošanai, un nopietnākie sagatavošanās darbi jau ir veikti. "Mums viss ir nobukots." Sauliete atklāja, ka kāzu ballīte notiks Pierīgā, taču kur tieši - viņa negribēja atklāt.

Arī kāzu datumu viņa neminēja, bet kāzas notiks vasaras sākumā.

Katrīne arī zina, ko savās kāzās vēlas - kārtīgi iztrakoties. "Vienmēr esmu teikusi, ka gribu nokrist zem galda, dejot kā kaza, lekt - vārdu sakot, es gribu svinēt!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Katrīne šī gada 3. maijā ar pilotu Pēteri Vasiļevski svinēs kopābūšanas trešo gadadienu. Pazīstamā influencere ir hokejista Kaspara Saulieša bijusī sieva. Viņiem ir kopīgas divas meitas.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu