Divas Zodiaka zīmes, kas šogad var atgriezties pie bijušajiem partneriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lissa93/Shutterstock

Astrologi nosauc Zodiaka zīmju pārstāvjus, kuri šogad atkal var atgriezties pie saviem bijušajiem mīļotājiem.

Dvīņi

Dvīņiem šis gads būs notikumiem bagāts. Brīvie Dvīņi, visticamāk, būs vieni līdz 2023. gada vasaras vidum. Jūlijā Dvīņi pavisam nejauši var satikt arī savu bijušo mīlestību, un arī tad vecās jūtas atkal atdzīvosies. Šīs zīmes pārstāvjiem ir raksturīga zināma dualitāte, tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņi atkal vēlēsies piedzīvot pagātnē atstātās sajūtas. Ja veidosi godīgu komunikāciju ar partneri, tad pastāv liela varbūtība, ka šoreiz savienība tiešām izdosies.

Lauva

Venēra retrogrādā atradīsies Lauvas zīmē no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim . Tieši šīs planētas ietekmēs viņu vēlmi atgriezt pagātnē atstātās jūtas. Pirms atgriešanās pie bijušā partnera, Lauvas visu labi analizēs, nosverot visus plusus un mīnusus. Un tikai tad Lauvas varēs saprast, ka kaislība nekur nav pazudusi un pilnīgai laimei viņiem trūkst īstā dvēseles radinieka.

Šīs zīmes pārstāvji savos partneros bieži saskata sevi, tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņi nevar tik viegli palaist vaļā bijušos partnerus. Turklāt pēdējā laikā Lauvas arvien vairāk cenšas panākt stabilitāti un līdzsvaru savā dzīvē. Un ilgtermiņa attiecības ir tieši tas, kā šai Zodiaka zīmei pietrūkst.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu