Tukuma novadā pirms 10 dienām pazudis suņuks Tonijs. Lūdz iedzīvotāju palīdzību meklēšanā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Līga Gudkova/Facebook

20. februārī Tukumā novadā pazudis amerikāņu Stafordšīras terjers Tonijs, kuram ap kaklu ir melna ādas siksniņa, kur ir zīmīte ar vārdu un telefona numuru. Taču suņuks joprojām nav atradies, tāpēc saimnieki lūdz iedzīvotāju palīdzību meklēšanā. 

"Ļoti draudzīgs, mīļš un komunikabls. Nekad nav bijis prom no mums, nekad nav klaiņojis, tāpēc noteikti sabijies un nosalis," 20. februārī vēstīja suņuka saimniece Līga.

Deviņas diennaktis vēlāk Līga vēstīja: "Pagaidām nekā jauna vairs nav, taču mēs monitorēsim rajonu, kur vakar redzēts, un ļoti iespējams, ka viņš sagaidāms jau tālāk. Iespējams arī, ka suns turas ceļa tuvumā, nekur dziļi neklīstot.

Šodien un rīt joprojām silts laiciņš - viņam jābūt manāmam. Lūdzu, esiet modri. Un joprojām bezgalīgs paldies visiem. Mēs šo nekad neaizmirsīsim! Tik daudz cilvēku sadevušies rokās Toņas dēļ."

Ir pagājušas jau vairāk nekā 10 diennaktis, bet suņuks joprojām nav atradies.

"Kopumā četri liecinieki par to, ka Tonijs bijis Vaskos, aiz tiem pirms Rudiņu briežu dārza un pēc Rudiņu briežu dārza. Četras neizdevušās iespējas Toniju atgriezt mājās. Bet! Lieliska ziņa ir tā, ka viņš ir vesels un aktīvs, ja reiz manīts.Tas ir svarīgākais," 2. martā vēsta Tonija saimniece.

Tonija meklēšanā ir iesaistījušies ne tikai ģimenes draugi, paziņas, bet arī sveši cilvēki. Līdz šim izmēģināti visdažādākie veidi, kā suņuku atrast, – izvietotas skrejlapas, izmantots drons, meklēšana diennakts garumā.

Tonija saimnieki cer un tic, ka pavisam drīz izdosies suņuku satikt. Saimnieki lūdz ikviena palīdzību, sniedzot informāciju, zvanot uz tālruņa numuriem – 22025321 vai 26482606.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu