VIDEO ⟩ Girgensons un "Sabres" saņem pamatīgu "pērienu" no līgas līdervienības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dons Granato un Bufalo "Sabres" hokejisti
Dons Granato un Bufalo "Sabres" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piedzīvoja sagrāvi pret līgas līdervienību Bostonas "Bruins".

Bufalo hokejisti viesos ar rezultātu 1:7 (0:0, 0:2, 1:5) atzina "Bruins" pārākumu, piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā laukumā bijā 14 minūtes un 16 sekundes, no kurām minūti un sešas sekundes spēlēja vairākumā, bet divas minūtes un 32 sekundes mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar divu minūšu noraidījumu, diviem metieniem pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem, vienu bloķētu metienu, vienu uzvarētu iemetienu un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajai trešdaļai noslēdzoties bez gūtiem vārtiem, otrajā mājiniekus vadībā ar 2:0 izvirzīja Dmitrijs Orlovs un Jakubs Lauko.

Noslēdzošajā trešdaļā "Bruins" pārsvaru dubultoja Pāvels Zaha un Davids Pastrņāks. Mazāk nekā minūti pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem mača 56.minūtē vienīgos "Sabres" vārtu guva Keisijs Mitelstads.

Atlikušajā spēles pamatlaika daļā laukuma saimnieki guva vēl trīs bezatbildes vārtus, precīziem esot Patrisam Beržeronam, Konoram Kliftonam un Lauko.

"Sabres" vārtus sargāja Uko Peka Lūkonens, kurš atvairīja 35 pretinieku ripas, kamēr otrā laukuma galā Džeremijs Sveimens tika galā ar 26 viesu metieniem.

Bufalo vienība, kas nākamo maču aizvadīs sestdien, savā laukumā uzņemot Tampabejas "Lightning", ar 66 izcīnītiem punktiem 60 mačos Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas devītajā vietā, bet "Bruins" ar 101 punktu 61 spēlē ieņem pirmo vietu ne tikai Austrumu konferencē, bet visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu