F-1 vecmeistars Alonso atklāj, ka pērn pussezonu braucis ar nopietnu traumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: SIPA/Scanpix

Leģendārais Pirmās formulas (F-1) pilots Fernando Alonso atklājis, ka pērn lielu sezonas daļu braucis ar savainojumu, vēsta "Motorsport".

Alonso 2022. gada februārī cieta ceļu satiksmes negadījumā. Slavenais pilots bija devies izbraucienā ar divriteni, kad viņu notrieca automašīna. Toreiz tika ziņots, ka Alonso lauzis žokli. Savukārt sezonas trešajā [Austrālijas] "Grand Prix" Alonso kvalifikācijas trešajā sesijā piedzīvoja avāriju. Pats Alonso atklājis, ka avārijā guvis arī savainojumus.

"Es pērn abās rokās salauzu vairākus kaulus. Līdz pat augustam nebiju pilnībā atguvies. Izjutu sāpes, bet man patīk braukt," sacījis Alonso.

Slavenais spāņu pilots aizvadītajā sezonā izcīnīja 81 punktu, pilotu kopvērtējumā finišējot 9. vietā, uzreiz aiz sava tā brīža komandas biedra Estebana Okona.

Arī Alonso šīs sezonas komandas biedrs Lānss Strols nesen cieta līdzīgā ceļu satiksmes negadījumā. Arī viņš bija devies izbraucienā ar divriteni, kad viņu notrieca kāds auto. Strols iedzīvojās labās plaukstas locītavas lūzumā, bet viņš pats ir atklājis, ka simulatorā pārbaudījis savu roku izturību sacīkšu režīmā, secinot, ka varēs piedalīties gaidāmajā "Grand Prix".

"Aston Martin" aizvadītajā sezonā izcīnīja 55 punktus, ierindojoties Konstruktoru kausa 7. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu