Svētdienas horoskops: 5. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Prystai/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 5. martam.

AUNS

Draugu lokā vienmēr esi gaidīts un mīlēts: aizej kopā pusdienās vai sazvanies, saslēdzies tiešsaistē ar vairākiem cilvēkiem - izrunājies, uzklausi. Būs tāda jauka un sirsnīga sajūta.

VĒRSIS

Saimniecisks noskaņojums. Vēlēsies iesaistīt mājiniekus un pēc tam sarīkot kopīgu pasēdēšanu radu lokā. Vispirms gan apspriedies ar savējiem, lai nesanāk tāds kā piespiedu pasākums.

DVĪŅI

Apcerīgs garastāvoklis un gribas aizbraukt pie dabas. Uz tādu vietu, kur var izjust tās nepieradināto spēku. Piemēram, ziemas apskautu jūras malu. Pie darbiem atgriezīsies ar možu garu.

VĒZIS

Pirmajā vietā rūpes par cilvēkiem, kurus uzskati par savējiem. Steigsi palīdzēt ne tikai radiņiem, bet arī kolēģiem, paziņām, kaimiņiem. Dots devējam atdodas. Arī tu vari rēķināties ar palīdzīgu roku.

LAUVA

Vajadzētu kādu izkustēšanos: pārgājienu pa dabas takām vai izbraucienu pa vēsturiskām vietām. Ja vēl arī paspēsi uzpost mājokli un palutināt savus mīļos, tad diena tiešām izdevusies.

JAUNAVA

Filozofiskas pārdomas par globālām tēmām. Šodien mazāk lasi vai skaties ziņas un arī sociālajos tīklos sērfot nevajag. Daudz negatīvas informācijas. Labāk sazinies ar draugiem un sarīko omulīgu pasākumu.

SVARI

Vajag jautrību un izklaides. Lielisks laiks sportiskām aktivitātēm, randiņam, gaisīgam flirtam vai arī... vienkārši nekā nedarīšanai. Skaties, kas labāk palīdz relaksēties.

SKORPIONS

Ja esi ar kādu kopā, tad ļoti iespējams, ka ieraudzīsi otrā jaunas rakstura šķautnes. Lieliska brīvdiena lieliskā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm simpātijas un viegls, tīkams flirts.

STRĒLNIEKS

Sirds vēlas kaut ko iedvesmojošu... Skatīt labu filmu vai koncertu? Iemalkot glāzi sarkanvīna sveču gaismā? Dalīties mīlestībā ar sirdsāķīti? Visi varianti labi. Galvenais – atpūsties.

MEŽĀZIS

Gribētos paņemt ceļasomu un doties pasaules apceļojumā! Kādam šāda iespēja pēkšņi var pavērties. Ja nekur prom nebrauc, tad vari sevi mazliet apmānīt, sērfojot internetā un skatot citu ceļojumu iespaidus.

ŪDENSVĪRS

Atpūties un baudi dzīvi. Mazliet bohēmas un daudz mīlestības. Dodies ar mīļoto romantiskā izbraucienā, sarīko draugiem ballīti un izkāp no paša radītajiem „rāmīšiem”.

ZIVIS

Harmonijas meklējumi. Svarīgi, lai līdzās cilvēks, ar ko saprasties bez vārdiem, esot uz vienas stīgas. Ir iespējas šo noskaņu panākt, bet brīvajiem ļaudīm satikt kādu, kurš spēj domas no acīm nolasīt

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu