"Mēs domājām, ka viņa ir mirusi." Puertoriko pansionātā atrod 30 gadus pazudušu sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ShelbyCassesse/"Twitter"

Sieviete Pensilvānijas štatā, ASV, kura pazuda pirms vairāk nekā 30 gadiem un kuru ģimene uzskatīja par mirušu, nesen tika atrasta pansionātā Puertoriko, paziņoja viņas ģimene un policija, vēsta raidsabiedrība CNN.

83 gadus vecā Patrīcija Kopta pēdējo reizi tika redzēta Pitsburgā 1992. gada vasarā. Viņas vīrs Bobs Kopta ziņoja par viņas pazušanu dažus mēnešus vēlāk. Toreiz viņš informēja varas iestādes, ka tas nav nekas neparasts, ka viņa sieva uz īsu laiku pazūd.

Policija paziņoja, ka pirmo reizi par pazudušās sievietes iespējamo atrašanu tika ziņots vien pagājušajā gadā, kad ar viņiem sazinājās Starptautiskās Kriminālpolicijas organizācijas aģents un sociālais darbinieks no Puertoriko, sakot, ka viņi uzskata, ka Patrīcija šobrīd dzīvo aprūpes namā Puertoriko.

Policija sacīja, ka viņas pazušana toreiz nebija aizdomīga, jo ģimene vēstīja, ka sievietei bijušas mentālās veselības problēmas. Viņa jau iepriekš aizklīda no mājām, kad bija nobažījusies.

Viņas vīrs stāstīja, ka sieva vēlējusies doties uz Puertoriko dzīvot tropiskā vidē. "Informācija, ka viņa ir pazudusi, tika publicēta pat Puertoriko laikrakstos," sacīja viņas vīrs, piebilstot, ka gadu gaitā iztērējis daudz naudas, meklējot viņu.

Patrīcija un Bobs bija precējušies 20 gadus, pirms viņa pazuda. Bobs piebilda, ka Patrīcija iepriekš nevienu nepazina, kas dzīvoja Puertoriko.

Deviņus mēnešus ilgā procesā, kurā tika salīdzināti viņas māsas Glorijas Smitas un viņas brāļadēla sniegtie DNS paraugi, policija konstatēja, ka Patrīcija ir patiesi bezvēsts pazudusī sieviete.

"Mēs patiešām domājām, ka viņa ir mirusi visus šos gadus," sacīja Smita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu