"Sievietes man met acīs." Olga Kambala dusmojas uz vīru par viņa pagātnes dēkām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" vieni no spilgtākajiem dalībniekiem ir Kambalu ģimene, un šobrīd šovā var sekot līdzi viņu piedzīvojumiem Milānā. Pārim atkal ir domstarpības Olgas vīra Kaspara pagātnes dēļ.

Olgas vecākā meita Lukērija nupat ieguvusi līgumu ar vienu no Milānas modes aģentūru, un ģimene lemj pāris dienas atpūsties skaistajā pilsētā.

Ģimene devusies uz kādu no Milānas kafejnīcām, un kāda fana saņemtā ziņa viņu nokaitina. Vienā no saņemtajām ziņām tiek pieminēta arī Kaspara autobiogrāfiskā grāmata "Kambala. āmen!". Un šī nav pirmā reize, kad viņai tiek uzdoti jautājumi par vīra pagātnes dēkām.

Tas Olgu sadusmo. "Godīgi sakot, man tava grāmata besī. Sievietes man met acīs, cik tev ir bijušas seksuālas attiecības. Es nekad to nelasīšu, jo cilvēki ir tik viegli ietekmējami. Man tās sievietes met to grāmatu sejā."

Kaspars mierinot sievu, liek viņai laist to garām un dzīvot tālāk. Domstarpību laikā arī vecākā meita Lukērija atzīst, ka daudzi vienaudži viņai ir prasījuši par Kaspara grāmatu.

Olga turpina stāstīt, ka viens no iemesliem, kāpēc cilvēki aicina izlasīt grāmatu, ir - lai labāk iepazītu Kasparu. Sieviete pārliecināti atbild visiem: "Hallo, es guļu ar viņu vienā gultā un zinu vairāk nekā tur ir rakstīts!"

Kaspars saprot sievas attieksmi, bet uzsver, ka grāmatā rakstītajam nav nekāda sakara ar to, kāda ir viņa dzīve šobrīd.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu