VIDEO "Man sanāca tāda maza šaizīte." Kristaps Zutis par dalību šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ziedonis Pumpurs/f64

Aizvadītajā svētdienas, 5. marta, vakarā tapa zināms, ka šovā "Balss maskā" savu dalību vairs neturpina bokseris Kristaps Zutis, kas bija paslēpies zem Tortes maskas.

Zutis dienu pēc otrā raidījuma viesojās raidījumā "900 sekundes", kurā dalījās sajūtās par piedzīvoto. "Tā bija liela avantūra, uztraukums bija milzīgs. Es iekāpu maskā un sapratu, ka neko neredzu, un paliku ar sevi. Pieredze bija episka."

Foto: "Balss maskā" otrais raidījums

Viņš atklāja arī kādu mānīšanos un atvainojās iesaistītajiem: "Man sanāca tāda maza šaizīte. Es "Twitter" biju ielicis sev alibi, un no tā bija uztaisīti raksti, tāpēc es gribu visiem atvainoties, kurus es aizskāru ar savu mašīnas parkošanos, tur es gribēju vienkārši apčakarēt žūriju, kas man nesanāca."

Šķiet, runa ir par 1. februārī ievietoto tvītu par parkošanos, kas daudzos izraisīja skepsi un veicināja arī diskusiju.

Vaicāts, kas bijis lielākais izaicinājums, piedaloties šovā, viņš teic, ka tā bijusi dziedāšana. "Mums nācās arī nomainīt dziesmu, jo es to nevarēju nodziedāt. Jūs noteikti pamanījāt, ka dziedāšana nav mana stiprā puse. Bet liels paldies vokālajai pedagoģei, kura ar mani strādāja un tika ar mani galā."

Noskaidrojās arī tas, ka Zutis par dalību šovā ne mirkli nav šaubījies. Viņš piekritis piedalīties uzreiz. 

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu