Olga Kambala piedzīvojusi vizuālas pārmaiņas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: olgakambala/ Instagram

Šovu zvaigzne un Kaspara Kambalas sieva Olga Kambala piedzīvojusi vizuālas pārmaiņas - viņa tikusi pie jauna matu griezuma.

Kad Olga Kambala kļuva par publisku personu, Latvija viņu iepazina kā garu matu īpašnieci. Nu Olga ļāvusies pārmaiņām, tiekot pie jauna matu griezuma.

Ar jauno izskatu Olga iepazīstinājusi arī "Instagram" sekotājus.

Brīdī, kad čuhņas skandāls pārņēma Latviju, Olga prātoja par vizuālā tēla maiņu, lai tiktu vaļā no sliktās enerģijas. Vēlāk viņa mainīja domas.  Arī vīrs viņai toreiz ieteica nesteigties ar pārsteidzīgiem lēmumiem. 

Kādā no "Instagram" īsajiem stāstiņiem, iepazīstinot ar savu jauno imidžu, Olga teica, ka mati ataugs, tāpēc pat nevēlas uzklausīt negatīvus komentārus.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērnā gada nogalē sabiedrībā plašu rezonansi raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas frāze burtiski pārņēma sabiedrību.

Dažu dienu laikā Kambalas saņēma virkni negāciju, nosodījumu un pat draudus. Kambalas lēma nākt klajā ar paziņojumu, uzaicinot mediju pārstāvjus uz preses konferenci.

Tolaik Olga solīja, ka tiesāsies ar pāridarītājiem un pacels mobinga jautājumu valsts līmenī. Vai viņa cēlusi prasību, nav zināms.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu