Trešdienas horoskops: 8. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: YRABOTA/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 8. martam.

AUNS

Ļoti aktuāla profesionālās izaugsmes tēma: būsi noskaņots ar sparu doties uz priekšu un pārvarēt jebkuru šķērsli. Atbilstoši savam – zodiaka apļa pirmās zīmes – raksturam. Auns vienmēr meklē jaunus ceļus.

VĒRSIS

Tava enerģija un mērķtiecība aizraus kolēģus un darījumu partnerus, turklāt kontakti veidosies viegli un nesīs augļus. Ja esi domājis par savu biznesu, tad īstais brīdis, lai to veidotu un attīstītu.

DVĪŅI

Ja vajag atbalstu, tad nekautrējies to lūgt draugiem. Viņi ir vērtība, kam liela nozīme tavā dzīvē. Tikai nevajadzētu ar draugiem kārtot naudas lietas. Tas mēdz būt par iemeslu strīdiem vai attiecību izjukšanai.

VĒZIS

Tu esi īsts darbarūķis, kas ar neatlaidību un spītu dzen vagu vajadzīgā virzienā. Augstas darba spējas un atbildīga attieksme ir tavi trumpji, lai virzītos pretī panākumiem.

LAUVA

Var pavērties vēl nebijušas iespējas, ko vajadzētu izmantot. Tikai -ja sadarbības projekti sasitās ar ārzemēm, tad maksimāli precīzam jābūt juridiskos jautājumos.

JAUNAVA

Finanšu jomā situācija mainīga, nedrīkst riskēt un ieguldīt, ja nav pilnīgas pārliecības par atdevi - pastāv pārsteidzības riski. Arī ikdienas vajadzībām tērējies ar apdomu.

SVARI

Ja esi ko izdomājis, tad nešaubies par saviem spēkiem – veiksme ir ar tevi! Brīnišķīgs laiks, lai parādītu savu varēšanu un sasniegtu augstas virsotnes. Kāds varbūt saņems privātus un mīļus uzmanības apliecinājumus.

SKORPIONS

Nostiprināsi autoritāti, būsi cienījams darbinieks, kura viedoklī ieklausās gan priekšniecība, gan padotie, gan darījuma partneri. Ja tev ir savs bizness, tad meklē jaunus virzienus.

STRĒLNIEKS

Sākot kaut ko no nulles, var nākties veltīt ļoti lielas pūles, taču vēlāk tās atmaksāsies. Labākus rezultātus panāksi ar projektiem, kas kaut kādā veidā sasaistās ar ārzemju tēmu.

MEŽĀZIS

Naudas plūsmas palielināšanā noderēs jaunas zināšanas. Neapstājies pie iegūtās pieredzes, bet apgūsti kaut ko jaunu – vienalga, vai kursos, vai mācoties no vecākajiem kolēģiem.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no pārsteidzības un spontāniem lēmumiem. Kaut arī esi diezgan apdomīgs cilvēks, var rasties "ašās" idejas. Kas ātrumā darīts, tas labumu nenesīs.

ZIVIS

Esi uzmanīgs un vērtējošs attiecībās ar līdzcilvēkiem, nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Turklāt, ja kāds ļoti, ļoti vēlas ar tevi iedraudzēties, tad padomā – kāpēc

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu