Ceturtdienas horoskops: 9. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PhotoSunnyDays/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 9. martam.

AUNS

Nekas nenotiek pēc tava prāta?! Vari dusmoties, bet – pasauli nepārtaisīsi. Pieņem situācijas vai norobežojies, bet vislabāk dari to, kas ar plusa zīmi. Patlaban ir lielisks laiks, lai papildinātu zināšanas.

VĒRSIS

Tu vienmēr iestājies par taisnību, bet šoreiz neesi kategorisks. Uzklausi dažādus viedokļus, un iespējams, ka tā „taisnība”, par kuru esi gatavs cīnīties, nemaz nav tāda, kā sākotnēji šķitis.

DVĪŅI

Nepaļaujies uz solījumiem, ja arī tie izskan no labi zināmu cilvēku mutes, jo uzticēšanās var beigties ar vilšanos. Toties lietišķajās darīšanās veiksme un izdošanās.

VĒZIS

Profesionālajā jomā paredzama liela spriedze un nāksies risināt sarežģītus jautājumus. Tas tev diez ko nepatīk, bet – kas jādara, jādara. Tiksi galā sekmīgi.

LAUVA

Patlaban nav īstais brīdis spodrināt spalvas un mirdzēt prožektoru gaismā. Labāk rāmi un godprātīgi rosies ierastajā lauciņā, bet vakarā pievērsies mājas darbiem vai sportiskām aktivitātēm.

JAUNAVA

Daudz kas kaitinās – gan reālajā dzīvē, gan sociālajos tīklos. Netērē enerģiju tukšgaitā, bet ķeries pie lietišķajiem jautājumiem. Labas idejas par peļņu.

SVARI

Ar smaidu un personīgo pievilcību atvērsi durvis uz citu sirdīm, viegli veidosi kontaktus, cilvēki respektēs tavu viedokli. Lieliska diena gan privātām, gan darījumu attiecībām.

SKORPIONS

Labi sapratīsies ar cilvēkiem, nepiespiestās sarunās uzzināsi interesantu informāciju. Ja ziņas tev šķiet svarīgas, tad pārbaudi tās vēlreiz. Iespējami neveikli pārpratumi.

STRĒLNIEKS

Neapspried ar citiem savas ieceres un neiesaisti projektos draugus vai paziņas – kaut kas var noiet greizi. Vislabākais darboties vienatnē un tad pieteikt pārliecinošu startu jaunā projektā.

MEŽĀZIS

Var uzrasties lieliski sadarbības partneri, un darbs komandā ritēs produktīvāk. Taču, ja mēģināsi visā diktēt toni, iespējams "aplauzties". Grūtā brīdi uzmundrinošus vārdus pateiks draugi.

ŪDENSVĪRS

Dažādas idejas un jauni plāni. Galvenais – nepārsteigties. Visu rūpīgi aprēķini un raugies uz ieceru izdevīgumu. Iespējams, īstajā brīdī nostrādās intuīcija un tu būsi trāpījis desmitniekā.

ZIVIS

Ja nākas saskarties ar strīdu situācijām, liec lietā savu optimismu - noregulēsi asumus un spēsi arī samierināt citus. Naudas lietās jābūt apdomīgam, uzmanies no pārrēķināšanās

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu