Turpinoties debatēm par budžeta projektu, Saeima kārtējo sēdi pārceļ par nedēļu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
14. Saeimas sēde. Attēls ilustratīvs.
14. Saeimas sēde. Attēls ilustratīvs. Foto: Saeima

Saeimas trešdien, 8. martā, sāktajā ārkārtas sēdē vēl šonakt turpinoties debatēm par valsts 2023. gada budžeta projektu, parlamenta deputāti vienprātīgi nolēma šodien plānoto kārtējo sēdi pārcelt uz 16.martu.

Savukārt pašlaik turpinās 8. martā sāktā ārkārtas sēde, skatot likumprojektā "Par valsts budžetu 2023. un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025. gadam" iesniegtos priekšlikumus.

Kā ziņots, iepriekš šodien Saeimas kārtējā sēdē bija paredzēts lemt par grozījumiem Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumā, kas rosināti, lai nodrošinātu tiesisko pamatu apvienota sabiedriskā medija darbībai, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Likumprojektu iekļaut darba kārtībā un izskatīt pirmajā lasījumā lūgusi Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija.

Tāpat galīgajā lasījumā Saeimai šodienas sēdē bija plānots lemt par likumprojektu, kas paredz profesionālās darbības prasību samērīguma regulāru novērtēšanu veikt ne retāk kā reizi piecos gados.

Otrajā lasījumā bija plānots skatīt arī priekšlikumus grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā, lai Latvijā varētu ieviest starpinstitucionālu sadarbības programmu "Bērna māja" no vardarbības cietušo bērnu atbalstam un aizsardzībai.

Saeimai šodienas sēdē bija paredzēts lemt arī par vairāku jaunu likumprojektu nodošanu izskatīšanai komisijās, kā arī izskatīt citus jautājumus. Tagad darbs pie tiem paredzēts 16.martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu