"Bayern" un "AC Milan" sasniedz Čempionu līgas ceturtdaļfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"AC Milan" futbolisti
"AC Milan" futbolisti Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 8. martā, UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sasniedza Minhenes "Bayern" un "AC Milan" vienības.

Milānas vienība izbraukumā ar rezultātu 0:0 (0:0) spēlēja bezvārtu neizšķirti pret Totenhemas "Hotspur" un divu maču summā svinēja panākumu ar 1:0.

Otrajā puslaikā otro dzelteno kartīti mājinieku komandā nopelnīja Kristians Romero, atstājot "Hotspur" mazākumā, taču Milānas futbolistiem neizdevās izmantot skaitlisko pārākumu, lai gūtu vārtus un abu spēļu summā palielinātu pārsvaru.

Pirmajā astotdaļfināla mačā uzvaru ar 1:0 izcīnīja "AC Milan" futbolisti.

Jau ziņots, ka trešdien ceturtdaļfinālā vietu nodrošināja arī Minhenes "Bayern", kas atbildes spēlē ar 2:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain", divu maču summā uzvarot ar 3:0.

Otrdien Londonas "Chelsea" 2:0 (1:0) uzvarēja Dortmundes "Borussia" un divu spēļu summā svinēja panākumu ar 2:1, kamēr Lisabonas "Benfica" ar rezultātu 5:1 (2:0) sagrāva "Club Brugge", divu spēļu summā triumfējot ar 7:1, Londonas un Lisabonas futbolistiem iekļūstot ceturtdaļfinālā.

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlēja 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".

Šīs sezonas fināls plānots 10.jūnijā Stambulā, Turcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu