Magonei Liedeskalnai Sieviešu diena beidzas ar asaru jūru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Gulbenes pusē "Avotiņos" Magone Liedeskalne svin Starptautisko sieviešu dienu. Pie viņas ieradies bijušais mīļotais un dēla tēvs Ventis Vītols, liecina šova "Slavenības. Bez filtra" ieskats jaunākajā sērijā. 

Sastopot Venti Rīgas autoostā, viņš teic, ka dodas pie savas izredzētās, lai sveiktu 8. martā. "Lai nu kā, viņa ir sieviete. Doma ir aizbraukt un varbūt kādu puķi pasniegt. To gan es pa ceļam vēl izdomāšu, vai viņa ir pelnījusi."

Ventis ciemos nav ieradies tukšām rokām - dāvanā sarūpēta liela zaru slota un prezervatīvu paciņa. Pamatojot savu dāvanas izvēli, Ventis uzskata, ka viņam ar humora izjūtu viss ir kārtībā.

Magone Venti sagaida saposusies un ārā uzklājusi galdiņu, lai radītu jauku atmosfēru. 

Magone par dāvanu būtu sajūsmā, bet Venta izteicienus gan joprojām nespēj pieņemt. Viņa cenšas tos neņemt vērā un nebojāt dienu. Jaukā noskaņa ātri vien beidzas, kad abi bijušie mīlnieki sāk strīdēties, līdz viss skaistais pasākums beidzas ar asarām...

Ventis teic, ka viņam ir apnicis dzīvot cerībās un beigu beigās vilties. Ventis pārmet Magonei arī dalību šovā. Viņa argumentē, ka tas ir darbs un viņai ir jāapgādā ģimene. 

Seko viens pārmetums pēc otra, Ventis pauž, ka, viņaprāt, Magone pārāk maz velta laiku bērniem. Galu galā Ventis pagriežas un aiziket, bet Magone paliek raudot. Viņa pārdzīvo, ka abu attiecību risināšanā ir iesaistīts bērns. "Katram bērniņam viņa tētis ir labākais, lai vai kā arī būtu bijis."

Jau iepriekš vēstīts, ka Magone ar Venti teju katras tikšanās vai saziņas finālā saiet ragos. Abi ir arī tiesājušies, un joprojām ir neatrisināts jautājums par dēla uzvārda maiņu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu