Šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas bērna tēvs Ventis publiski viņu nomelno

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna beidzot nolēmusi atrisināt sen sasāpējušo jautājumu ar dēla Raimonda uzvārdu, tāpēc zvana dēla tēvam Ventim, taču viņš nāk klajā ar savu versiju par notikušo.

Šobrīd Ventis nedod gala atbildi par dēla uzvārda maiņu, jo viņš esot apvainojies – kā viņš stāsta, Raimondam jau uzreiz pēc dzimšanas ir dots Vītola uzvārds, un tas bijis pašas Magones roku darbs, lai tā vairs nebūtu. 

"Esot dzimtsarakstu nodaļā, īsi pēc Raimonda piedzimšanas biju patīkami pārsteigts, ka Magone ieteica dot dēlam uzvārdu Vītols. Es, protams, piekritu. Izrādījās, ka prieki nebija ilgi, jo apmēram pēc gada Liepājas tiesā nāca gaismā fakts, ka Magone uzvārdu esot nomainījusi, man nezinot," savu versiju stāsta Ventis. 

Magone ir gatava beidzot atrisināt sāpīgo jautājumu, viņa zvana Ventim, lai noskaidrotu, vai viņš piekrīt, ka dēlam tiks dots Vītolu uzvārds.

"Man nepietiek ar vārdu "jā", man vajag uz papīra uzrakstītu piekrišanu," strikti nosaka Magone, taču Ventim ir savs viedoklis: "Viņa te uzrodas kā sniegs no skaidrām debesīm un saka, ka viņai to vajag."

Ventis īsti nav mierā ar to, ka Magone zvana tikai tad, kad viņai kaut ko vajag. "Tad, kad es zvanu, ir ignors." Ventis saka: "Visi zvani no 2014. gada nav bijuši cilvēcīgi. Visi ir ierakstīti, un pēc tam visi ieraksti ir izmantoti viņas labā, lai man iegrieztu."

Magone gan ir pārliecināta, ka viņai bez iemesla nepienāktos zvanīt. Aizkadrā Magone saka, ka, viņasprāt, Venta rīcībai ir citi iemesli:

"Viņš grib koļīties. Viņš grib palielīties ar saviem sasniegumiem, grib garos ziemas vakarus īsināt kādā romancē vai dzejas rindās."

Magone lūdz Venti atbildēt konkrēti, kā viņai rīkoties, jo bez viņa ziņas Magone nevar neko turpināt. Ventis atbildi nesniedz, viņš vien sūrojas par to, ka it kā Magone neļaujot tikties ar dēlu. Magonei atkal ir pretargumenti: "Dēls grib tikties klātienē, nevis pa telefonu."

"Avotiņu" saimniece ir pārliecināta, ka tēvam ir jāsper solis. Magone uzskata, ka nav viņas pienākums bērnu izvadāt pie tēva; ja viņš to vēlas, lai pats arī domā. 

Galu galā abi pie kopīga lēmuma nenonāca. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Avotiņu" saimniece un šovu zvaigzne Magone Burka lēma oficiāli mainīt arī savu uzvārdu. Nu viņa ir Liedeskalna.

Lēmumu mainīt uzvārdu vecākajam dēlam Raimondam viņa pamato: "Viņam nākas ciest līdzīgi kā man skolā. Bērniņš ir izvēlējies pats tēta uzvārdu - tas viņam arī tiks dots," saka Magone, kura cer, ka dēls kļūs par Vītolu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu