Agrita Bindre brangi uzdzīvo, nosvinot savas laulības noslēgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Agrita Bindre/Facebook

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua oficiāli šķīrusi savu laulību ar savu trīs bērnu tēvu Jāni Blumenauu. Šo notikumu viņa atzīmē, uzdzīvojot ar draudzenēm mājas ballītē.

Jaunākajā sērijā sieviete oficiāli šķir savu laulību ar savu trīs bērnu tēvu Jāni, kurš pirms pusotra aizgāja no ģimenes.

Pēc tam Jānis neilgu laiku dzīvoja kopā ar kādu no Agritas draudzenēm, bet šobrīd vīrietis par savu privāto dzīvi kameru priekšā nevēlas runāt.

Jaunākajā "Ģimene burkā" sērijā tapis zināms, ka Agrita ar Jāni tiesā panākuši izlīgumu, veiksmīgi vienojoties par turpmāko tēva saskarsmi ar bērniem, un šķīruši laulību.

Agrita jauno dzīves sākumu atzīmē kopā ar draudzenēm, malkojot šampanieti ar gardām uzkodām. 

Tiesas dienas rītā Agrita bija satraukuma pilna. "Šobrīd man ir trakāka sajūta nekā pirms kāzām," raksturojot savas sajūtas, teica Agrita.

Agrita ir pārliecināta, ka abi pieņēmuši pareizo lēmumu, proti, šķirties, īpaši tamdēļ, ka kopā vairs nedzīvo. Viņa vien ir neizpratnē, kāpēc bija nepieciešams to darīt tiesas ceļā. "Mums jau nav ne par ko strīdi - šķirties mēs gribam abi, kopīgu īpašumu vai mantas mums nav, mums ir bērni, bet par saskarsmi mēs varam vienoties, jo tāpat to nāksies darīt. Bet par ko mēs strīdamies - es nesaprotu."

Agritai un Jānim ir trīs kopīgi bērni, bet vecāka meita dzimusi pirms abu iepazīšanās.

Pēc tam, kad Jānis aizgāja no ģimenes, Agrita nekrita izmisumā, bet pievērsās sev, atbrīvojoties no nu jau 65 liekajiem kilogramiem, tiekot pie jauna smaida, un atplauka jaunai dzīvei.

Šķita, ka arī attiecību joma sāk uzlaboties, jo 2022. gada vasaras sākumā Agritas dzīvē ienāca gados jaunais Jānis. Abu attiecības tomēr drīz vien beidzās, un arī pēc to pārtraukšanas Agritai nācās saskarties ar nepatīkamām situācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu