Sestdienas horoskops: 11. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Indypendenz/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 11. martam.

AUNS

Šodien nevajadzētu nekur traukties, labāk mierīgi atpūties un sakārto domas. Tostarp šīs un tas izvērtējams arī attiecību jomā. Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt attieksmē.

VĒRSIS

Ļaujies dzīves baudīšanai, laiskam dienas ritmam un dari tikai to, ko patiešām kāro sirds. Vakarā vajadzētu kaut kur aiziet, satikties ar draugiem, pavakariņot omulīgā krodziņā.

DVĪŅI

Rīta pusē derētu izskriet krosiņu vai apmeklēt sporta zāli, lai noņemtu nedēļas gaitā sakrāto spriedzi. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iespīdēt dzirkstošs saulstariņš, pāriem – attiecībās mīļums un sirsnība.

VĒZIS

Nesēdi mājās. Aicini jauku kompāniju – radus, draugus, labus paziņas un dodies piedzīvojumos. Prieks no neliela ceļojuma. Jauni iespaidi un jauna enerģijas deva.

LAUVA

Šodien svarīga mājas dzīve: daudz saimniecības darbu, jāpalīdz radiniekiem, jāizrunājas ar atvasītēm, jāapspriež nākotnes plāni. Atkal un atkal pārliecināsies, ka ģimenē ir spēks!

JAUNAVA

Dažādi aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kaislību vilnis nes savā virsotnē, un dzīve liekas tik skaista un piepildīta. Ģimenes cilvēkiem omulīga diena mīļo cilvēku kompānijā.

SVARI

Pievērsies saimniecības darbiem – mājās kaut kas kārtojams, remontējams, uzlabojams. Taču atceries arī par izklaidēm: priecēs kultūras pasākuma apmeklējums vai tikšanās ar draugiem.

SKORPIONS

Daudz sirsnības un mīlestības. Ar mīļoto cilvēku spēsiet saprasties teju vai bez vārdiem un izbaudīsi dvēseļu saskaņu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās romantiskos apstākļos.

STRĒLNIEKS

Dodies sabiedrībā un apmeklē kultūras pasākumus, vajag ko skaistu, kas iedvesmo dvēseli. Svarīga arī sirdslietu tēma. Atceries, ka īsta mīlestība neprasa, bet dod.

MEŽĀZIS

Šodien daudz pienākumu mājas saimniecībā, un pēc labi padarītiem darbiem omulīga pasēdēšana kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās, kas jāvērtē ar kritisku skatu.

ŪDENSVĪRS

Lieliska diena kopā ar savu otro pusīti un mīļajiem radiņiem. Parūpējieties cits par citu, jo – kopībā ir spēks. Ja sirds brīva, dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību.

ZIVIS

Vēlams kaut kur kopā iziet ar ģimeni, apmeklēt pasākumus. Vari arī sevi palutināt sevi ar iepirkšanās tūri – tuvojoties pavasarim, atjauno garderobi, iegādājies labu parfimēriju. Ikdienišķs prieciņš, bet tomēr – jauki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu