"Gaidīju viņu visu nakti." Janas Brukas mīļotais pa kluso aizšmauc uz Hamburgas striptīzklubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Mīlestības un iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" uzņem apgriezienus. Ar katru dienu dalībnieki kameru priekšā kļūst brīvāki un atļaujas vairāk. Par šova kaislīgāko pārīti ir atzīti digitālā satura veidotāja Jana Bruka (Yana Bruk) un armijnieks Dāvids Krūmiņš, kuri kameras priekšā jau ļāvās mīlas priekiem, taču nu abu starpā vērojamas pirmās nesaskaņas.

Dāvids mīļotajai nebija pateicis, ka ar pārējiem šova stiprā dzimuma pārstāvjiem devies uz striptīzklubu.

Jaunākā šova sērija iesākas ar kņadu rīta stundā, jo izrādās, ka puiši iepriekšējā vakarā devušies uz kādu no Hamburgas striptīzklubiem, nepasakot to savām meitenēm.

Kaislīgākais pāris Jana un Dāvids pagājušajā nedēļā baudīja kaislīgu nakti kopā, taču šis gadījums, kad Dāvids nepasaka Janai par savām nakts izklaidēm, liek sievietei pamatīgi satraukties.

"Es esmu dusmīga, viņš gribēja no manis noslēpt šo faktu. Mēs vēl neesam runājuši par šo, jo viņš domā, ka es nezinu. Es viņu gaidīju visu nakti, bet viņš tusēja striptīzklubā!" par sava vīrieša izdarībām dusmīga ir Jana.

Sieviete stāstīja, ka pirmajā tikšanās reizē Dāvids esot teicis, ka vienmēr atbild par saviem vārdiem, bet šis notikums Janai liek apšaubīt teiktā patiesumu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu