VIDEO ⟩ Kāpēc rindas pēc dokumentiem PMLP joprojām nav mazinājušās?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rinda pie PMLP.
Rinda pie PMLP. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vēl joprojām ir problēmas ar garajām rindām Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP). PMLP sola aktivizēt klientu apkalpošanas procesu, samazinot dokumentu noformēšanas laiku, vēsta raidījums "4. studija". 

PMLP direktora vietniece, sabiedrisko attiecību vadītāja Madara Puķe skaidro: "Jā, Liepājas nodaļa ir ļoti apmeklēta.

Ierasti no rīta nodaļas izdala konkrētu numuriņu skaitu un konkrēts numuriņu skaits ir arī "Qticket" lietotnē. Šobrīd Liepājas nodaļā ir paredzēts papildināt personālu, tur būs papildu darbinieks, kas nedaudz to rindu mazinās."

Ko darīt situācijā, kad aplikācija rāda, ka vietu nav, biļešu nav, aizejot uz departamentu, arī atduras pret to, ka rindas nav, visi numuriņi paņemti! Ko darīt?

Puķe skaidro: "Liepājā tā ir klientu uzgaidāmā telpa, tad var vienkārši atvērt nodaļas durvis un doties tālāk iekšā nodaļā, tur ir info centrs, tur ir klientu apkalpotājs, kurš var pastāstīt, ka šodien numuriņi ir izdalīti vai nāciet vēlāk.

Nevajag kautrēties, vajag doties pie mūsu klientu apkalpotājiem. Mēs ļoti jūtam, ka cilvēki gatavojas ceļot ar ģimenēm, ir komandējumi, ir vēl gana daudz cilvēku, kuri dzīvo ar veciem dokumentiem."

Plašāk skatieties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu