Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 19. martam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Simonas Minkevicius/Shutterstock

Nedēļas horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 10. martam.

AUNS

Jo vairāk jūtams pavasara tuvums, jo vairāk enerģijas. Šonedēļ būsi teju vai kā viesulis, kas brāžas uz priekšu un rauj sev līdzi daudzus citus. Ir iespējas izveidot lielisku komandu, kas darīs labus darbus. Tie var būt esošie kolēģi vai biznesa partneri, ar ko kopā realizēt profesionālās ieceres. Iespējama arī sadarbība labdarības jomā un dažādi pasākumi, lai palīdzētu tiem, kam šobrīd grūtāk klājas. Pēc spraigās nedēļas gribēsi no sirds atpūsties. Nedēļas nogalē sarīko ballīti vai apmeklē klubu, virmos pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Šī nedēļa bagāta dažādām iecerēm, taču tās visas nopietni jāizvērtē. Ja vēlies ķerties pie kāda jauna plāna vai projekta, tad izveido tāmi. Skaitļi parādīs, kur sākas realitāte un kur beidzas sapņi. Tāpat arī rūpīgi izvēlies, ar ko sadarboties, jo ceļā var gadīties cilvēki, kuru solījumi aizvirpuļo kā sakaltušas lapas vējā. Piemērots laiks dažādām sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm, prezentācijām un ballītēm. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, apmeklē koncertu, teātra izrādi vai dodies izzinošā ekskursijā.

DVĪŅI

Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Sirds ilgojas pēc pārmaiņām, bet pagaidām vēl nav skaidrs – kādām tieši. Padomā vai profesionālā dzīve nav iegājusi rutīnā: kad dienas vienādi pelēkas rit cita aiz citas. Tas var būt nomācoši. Ielūkojies darba sludinājumos vai padomā par biznesa attīstību un jauniem virzieniem. Kārtojot lietišķos darījumus, pievērs uzmanību juridiskām niansēm, lai viss pēc likuma burta. Brīvajā laikā nesēdi mājās, bet aizbrauc apskatīt kādu interesantu izklaides objektu vai pastaigā pa piesnigušām piedzīvojumu takām.

VĒZIS

Vajag jaunus plašumus! Vēzis vairs nevēlas sēdēt savā drošajā vietā upītē aiz akmens ieslēpies bruņās. Ir pienācis laiks darboties un realizēt ambiciozas idejas. Ja ir uzticami kompanjoni, tad vari veidot komandu, bet, ja par kādu šaubies, tad labāk lielos darbus paveikt lepnā vientulībā. Arī izdosies! Materiālais labums no paša paveiktā – nav gadāmi kādi brīnumaini vinnesti. Nedēļas nogalē gribēsi mazliet iztērēt savam priekam. Atjauno garderobi, apmeklē skaistumsalonu vai SPA. Ja plāno lielākus mājas darbus, iesaisti ģimeni.

LAUVA

Darbā labi rezultāti un kolēģi ļoti novērtēs tavas zināšanas un autoritāti. Pašam var gribēties darīt vēl kaut ko vairāk, taču radikālām pārmaiņām patlaban nav īstais brīdis. Labāk paliec kur esi, un dari to, ko proti. Ja nu tomēr izlemsi, ka jādodas uz priekšu, tad rūpīgi izvērtē iespējas un ievāc arī neformālo informāciju. Kādam var rasties vēlme pēc jaunām zināšanām un tas būs tikai apsveicami. Tehnoloģiju joma, biznesa attīstība, reklāma, marketings vai kādi hobiju kursi – vienalga: viss vēlāk noderēs. Svarīga arī privātās dzīves tēma. Nedēļas nogalē kopā ar mīļoto kaut kur aizbrauc, izbaudi divvientulību.

JAUNAVA

Čaklam cilvēkam daudz pienākumu... Un tu par to tikai priecāsies, jo darbs ir „dzīves sāls”. Pats būsi gandarīts par rezultātu, un kolēģi vai darījumu partneri arī. Var rasties vēlme uzņemties vēl kaut ko papildus, bet to gan nevajadzētu – kas par daudz, tas par skādi. Ja nebūs atelpas brīžu un laiks pašam sev, ir izdegšanas riski. Tāpēc līdzsvaro darbus ar atpūtu. Kaut vai pusdienas laikā izej pastaigā, vakarā izskrien krosiņu, nesteidzīgi pavakariņo omulīgā kafejnīcā un palutini sevi ar to, ko sirds kāro. Dažādi interesanti notikumi iespējami privātajā dzīvē - kaislību vērpetes un romantiski piedzīvojumi.

SVARI

Gribas notvert to pavasarīgo burvības un brīvības sajūtu... Daudz emociju, un krāsaina sajūtu gamma. Ko ar to iesākt? Ļoti labs laiks kreatīviem projektiem un oriģināliem risinājumiem, tostarp arī tad, ja tu darbojies lietišķā jomā. Patiesībā jau skaitļos arī ir daudz radošuma. Tavas idejas kolēģi vai biznesa partneri novērtēs un var izveidoties kāda jauna sadarbība. Vienīgi jābūt uzmanīgam un juridiski precīzam, ja darīšanas ar ārzemēm. Nedēļas nogalē ar sirdi un dvēseli būsi iekšā mājas pienākumos, rūpēsies par savējiem un gaisā virmos daudz pozitīvisma.

SKORPIONS

Ļoti daudz pienākumu. Ja arī būs iespējas, vienalga – nevēlēsies daļu no tiem deleģēt citiem, jo vislabākais princips: pats daru, pats zinu, ko izdaru, un pats arī atbildu. Kļūdu iespējamība ir minimāla, bet, ja kas atgadās, tad labosi pats savu darbu, nevis citu sastrādāto. Iespējamas noderīgas idejas par ienākumu palielināšanu un ambiciozi biznesa plāni. Svarīga arī privātās dzīves tēma. Sirds pukst straujāk pavasara gaidās, un romantiskas noskaņas ievibrē dvēseles stīgas. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai. Ielūdz mīļoto cilvēku uz randiņu, bet, ja sirds brīva, atver to mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Sirdī rūpes par pasaules lietu kārtību – daudz domāsi par globālām tēmām un sekosi līdzi ziņām par notikumiem tuvākā un tālākā apkārtnē. Ik pa laikam radīsies vēlme tīmeklī iesaistīties diskusijās ar citādi domājošajiem. Dažkārt vajag arī to – katram mazam pilieniņam sabiedriskās domas veidošanā var būt nozīme. Darbā jāvelk smagais arkls, bet raža priecēs. Dienas ļoti spraigas un piepildītas, tāpēc brīvdienās vajag atpūsties tā, kā sirds kāro. Pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem – aizbrauciet kopā pie dabas, sarīko intelektuālo spēļu vakaru vai dodies uz klubu.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots rīkoties enerģiski, ieņemt striktu nostāju un pierādīt savu taisnību visdažādākajos jautājumos. Kāds pasaules gudrais teicis, ka principu vērtību nosaka faktu daudzums, tāpēc, lai izvairītos no konfliktiem, centies būt tolerants un uzklausīt arī citu cilvēku domas. Ļoti iespējams, ka atklāsi: nav vienas vienīgās taisnības un patiesības. Brīvdienas pavadi rāmā mājas atmosfērā: nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Ja esi iedomājies, ka bez tavas līdzdalības un padomiem pasaule bojā aizies – tās tādas iedomas. Vajag palutināt pašam sevi.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā – piesakies augstākam amatam vai maini darbu uz tādu, kas paver plašākas iespējas. Ātri panākumi nebūs, un sākotnēji tavas idejas var palikt nesaprastas, tomēr laiks pierādīs, ka tās ir ne tikai dzīvotspējīgas, bet arī ļoti novatoriskas un pelnošas. Tāpat arī piemērots brīdis mācībām un jaunām zināšanām – it sevišķi vērtīgi būtu apgūt kaut ko saistībā ar tehnoloģijām. Brīvdienās saimniecības darbi: jāievieš kārtība un jāpārskata garderobe. Vari sarīkot kopīgas pusdienas radu saimei.

ZIVIS

Ir vērts iesaistīties jaunos projektos vai runāt ar vadību par algas pielikumu. Attiecībā uz darbu vai biznesu var rasties oriģinālas idejas. Tiesa, to realizācija prasīs spēkus un nervus, taču vēlāk ar rezultātu būsi apmierināts. Izcelsies ar idejām un Fortūna dāvās savu labvēlību. Turklāt labs palīgs būs intuīcija – tā palīdzēs orientēties cilvēkos un situācijās. Mājas dzīvē jārūpējas par saticību ar otro pusīti. Ja viedokļi atšķiras, risini visu mierīgās diskusijās. Pretējā gadījumā var sākties strīds, kas ieņem destruktīvu formu. Labāk sarīko romantisku pasākumu divatā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu