VIDEO Skats kā no skolas sola: Kadirovs nervozi "atskaitās" Putinam par Čečenijas "sasniegumiem"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kara noziedznieks Vladimirs Putins un Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs.
Kara noziedznieks Vladimirs Putins un Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs pirmdien, 13. martā, Kremlī tikās ar kara noziedznieku Vladimiru Putinu, kur, lasot no lapiņām, klāstīja tam Čečenijas "sasniegumus". Video no tikšanās ar komentāru mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicējis Ukrainas iekšlietu ministra vietnieks Antons Geraščenko.

Kadirovs savu sakāmo lasīja no papīra lapām. Tikmēr diktators Putins klausījās, iekrampējies galdā.

Video: Kadirovs "atskaitās" Putinam par Čečenijas "sasniegumiem"

Sarunas sākumā Putins vaicāja, kā sokas Čečenijas Republikā. Kadirovs, velkot no portfeļa piezīmju lapas, sacīja, ka "mūsu Republikā viss ir "ļoti ne slikti". Pateicoties jums".

Kadirovs stāsta par valsts programmām, kuru laikā tiek veidoti droši un kvalitatīvi ceļi, arī reģionālo tīrā ūdens programmu.

"Mēs arī esam starp līderiem, kas veido ērtu pilsētvidi," sacīja Kadirovs.

Groznija esot atzīta kā labākā pilsēta uzņēmējdarbībai, pauda Kadirovs.

"Protams, mums ir problēmas, bet tās tiek risinātas, pateicoties Krievijas valdības uzmanībai un atbalstam, kā arī jūsu personīgajiem norādījumiem.

Dārgais Vladimir Vladimirovič, Čečenijas republikas kareivji veiksmīgi dienē speciālās militārās operācijas zonā. Mēs izpildām visas jūsu pavēles un esam apņēmīgi darboties līdz kara beigām.

Reģiona iedzīvotāji pilnībā atbalsta speciālo miltiāro operāciju un uzskata to par nepieciešamu, lai sasniegtu tās mērķus un uzdevumus. Paldies jums vēlreiz par visu, ko jūs darāt Čečenijas Republikas un visas Krievijas labā. Krievijas Federācija, mēs jūs nepievilsim," Čečenijas līderis klāstīja Putinam.

Krievijas diktators atbildēja: "Es par to nešaubos. Groznija turpina plaukt. Zinu, ka pilsēta aktīvi attīstās. Tāpat kā visa Čečenijas Republika. Jūs personīgi daudz darāt tās labā, to es arī zinu. 

Redzu, kā jūsu zēni cīnās speciālās militārās operācijas zonā, nododiet viņiem manus vēlējumus. Liels jums paldies," sacīja Putins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu