Otrdienas horoskops: 14. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TabitaZn/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 14. martam.

AUNS

Lieliskas iespējas izveidot komandu, kas darbojas uz viena viļņa un spēj daudz paveikt. Tie var būt esošie kolēģi vai biznesa partneri, kurus tagad ieraudzīsi jaunā gaismā.

VĒRSIS

Rūpīgi izvēlies, ar ko sadarboties, jo ceļā var gadīties cilvēki, kuru solījumi nav ne graša vērti, toties skaļi. Paļaujies uz savu pieredzi, tā nepievils. Kaut ko noderīgu varēsi ieteikt arī citiem.

DVĪŅI

Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Sirds ilgojas pēc pārmaiņām, bet pagaidām vēl nav skaidrs – kādām tieši. Kārtojot lietišķos darījumus, pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

VĒZIS

Materiālais labums no paša paveiktā – nav gaidāmi kādi brīnumaini vinnesti, taču mērķtiecīga darbošanās dos rezultātus. Pavērtē sadarbības partnerus un nepaļaujies uz citu solījumiem.

LAUVA

Ja paveras jauni ceļi un rodas jauni plāni, tad rūpīgi izvērtē iespējas un ievāc arī neformālo informāciju. Latvija maza, un noderīgas ziņas izdosies iegūt visai ātri. Tad varēsi pieņemt pareizāko lēmumu.

JAUNAVA

Var rasties vēlme uzņemties papildus darbus, bet to gan nevajadzētu – kas par daudz, tas par skādi. Ja nebūs atelpas brīžu un laiks pašam sev, jo ir izdegšanas riski.

SVARI

Tavas idejas kolēģi vai biznesa partneri novērtēs ar visaugstāko atzīmi desmit baļļu sistēmā, un var izveidoties arī kāda jauna sadarbība. Vienīgi jābūt uzmanīgam un juridiski precīzam ja sadarbība ar ārzemēm.

SKORPIONS

Darbā situācijas mainīgas un „jātur roka uz pulsa”. Ja nu pēkšņi rodas problēmas, tad labosi pats savu darbu, nevis citu sastrādāto. Radīsies noderīgas idejas par ienākumu palielināšanu un ambiciozi biznesa plāni.

STRĒLNIEKS

Būs liela vēlme tīmeklī iesaistīties diskusijās ar citādi domājošajiem. Dažkārt vajag arī to – katram viedokļa pilienam sabiedriskās domas veidošanā var būt nozīme.

MEŽĀZIS

Diskusijas par visdažādākajām dzīves tēmām un daudz oponentu. Vajag uzklausīt citu cilvēku domas. Ļoti iespējams, ka atklāsi: nav vienas vienīgās taisnības un patiesības.

ŪDENSVĪRS

Sākotnēji tavas idejas var palikt nesaprastas, tomēr laiks pierādīs, ka tās ir ne tikai dzīvotspējīgas, bet arī ļoti novatoriskas. Lai veiksmīgāk tās realizētu, vēlams apgūt kaut ko saistībā ar tehnoloģijām.

ZIVIS

Šodien veiksmes dieviete Fortūna dāvās savu labvēlību. Turklāt labs palīgs būs intuīcija - tā palīdzēs orientēties cilvēkos un situācijās. Lai ko tu pasāktu, būsi trāpījis desmitniekā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu