"Pirmā nakts nebija baigi spīdošā." Didrihsoni par pirmo seksu kāzu naktī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Ivuškāns/ TV3 šovs "Zilonis Studijā"

Sarunu šovā "Zilonis studijā" pieredzē par atturēšanos no seksa līdz kāzu naktij dalās uzņēmēja un pretrunīgi vērtētā influencere Elīna Didrihsone un viņas vīrs un biznesa partneris Nauris Didrihsons.

Pāris atklāj, ka viens otram nav bijuši pirmie partneri. Elīnai pirms Naura bija trīs gadus ilgas attiecības, kas lielākoties balstījušās uz seksu. Naurim seksuālas attiecības bija astoņpadsmit deviņpadsmit gadu vecumā.

Nauris spriež, "sekss ir pievienotā vērtība, punktiņš uz "i". "Tāpēc mēs to centāmies saglabāt pēc kāzām. Manuprāt, tas bija pareizi."

Līdz pirmajai kopīgajai naktij jaunieši gaidījuši gadu. "Tā bija kāzu nakts," atklāj Nauris. Viņš arī neslēpj, ka bijis papildu uztraukums? "Jā, viennozīmīgi. Pirmā reize bija reāls stresiņš.

Pirmā nakts nebija baigi spīdošā un tā, kā gribējās. Bet pēc tam viss bija burvīgi," atklāts ir Nauris.

Īpaši grūti bijis, kad līdz kāzām bija palikušas divas nedēļas, teic Elīna. "Mēs jau zinām, ka tūlīt precēsimies, viss jau ir saorganizēts, laiks tikšķ, tūlīt būs tā stunda, un tas bija vislielākais kārdinājums. Tajā brīdī mēs nolēmām, ka nedēļu līdz kāzām ieslīgsim darbos un pat mazāk tiksimies.

Kad kāzu dienā stāvējām pie altāra, mēs raudājām, jo bijām sailgojušies viens pēc otra, tāpēc bija vēl lielāks emocionālais sprādziens." Abi sapratuši, ka lēmums par atturēšanos no seksa bija vispareizākais. Elīna tic, ka atturēšanās no seksa pirms kāzām viņas ģimenē un laulībā nesusi lielu svētību.

Nauris gan uzskata, ka sekss tikai pēc kāzām nav formula, kas visiem jāievēro.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skaties šeit:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu