Valsts finansējumu pazaudējusī Ostapenko iekļauta Latvijas izlases sastāvā Kingas kausam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Tairo Lutter

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko iekļauta Latvijas izlases sastāvā dalībai nākamajā mēnesī paredzētajā Billijas Džīnas Kingas kausā, liecina rīkotāju publicētais komandas sastāvs.

atvijas sieviešu tenisa izlasei tuvākie mači paredzēti Billijas Džīnas Kingas kausa pirmajā grupā, sacensībām norisinoties no 10. līdz 15.aprīlim Antaljā, Turcijā.

Latvijas izlases sastāvā ir planētas 25.rakete Ostapenko, Daniela Vismane (WTA 293.), Diāna Marcinkēviča (WTA 389.), kā arī rangā neesošās Valērija Maija Kargina un Beatrise Zeltiņa.

Patlaban Latvijas komandas sastāvā nav valsts otrās raketes Darjas Semeņistajas (WTA 222.), bet, kā aģentūrai LETA skaidroja Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs Jānis Mellups, šajā sastāvā ir iespējas veikt izmaiņas, federācija ir komunikācijā ar tenisisti un LTS cer uz viņas dalību sacensībās.

Latvijas izlases kapteiņa pienākumus turpinās pildīt Adrians Žguns.

Eiropas/Āfrikas pirmajā grupā sacentīsies 11 valstis, kas būs sadalītas divās apakšgrupās, trīs labākajām iekļūstot "play off" kārtā. Bez Latvijas šajā līmenī spēlēs arī Bulgārija, Horvātija, Dānija, Ēģipte, Ungārija, Nīderlande, Norvēģija, Serbija, Zviedrija un Turcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu