"Darīšana ar Šūmaheru nav viegla..." "Haas" boss atkal "iedzeļ" Mikam Šūmaheram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: SIPA/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komandas "Haas" vadītājs Gunters Štainers sarunā ar britu mediju "Inews" vēlreiz atskatījies uz atbrīvošanos no Mika Šūmahera.

Pēc divām sezonām "Haas" komandā Mika Šūmahera un amerikāņu vienības ceļi šķīrās. Abu pušu šķiršanās gan noslēdzās uz visnotaļ nepatīkamas nots. Gan Štainers, gan komandas īpašnieks Džīns Hass medijos ne pārāk glaimojoši izteicās par Šūmaheru. Savukārt pēdējo sacīkšu izskaņā Šūmaheram pat netika atļauts izpildīt tā sauktos "virtuļus".

"Haas" fanu vidū izpelnījusies kritiku par šķiršanos no Šūmahera. Arī nesenajā intervijā Štainers neizcēlās ar uzslavām Šūmahera virzienā.

"Apsēdos ar viņu un paskaidroju, ka mums nepieciešams doties tālāk ar pieredzējušu pilotu. Tā ir daļa no [mana] darba. Tā nebija patīkama sajūta. Es neizbaudīju to procesu, bet ir nepieciešams būt profesionālim," uz šķiršanos no Mika Šūmahera atskatījās Štainers.

"Haas" boss gan uzsver, ka šajā jautājumā nekā jauna, ko pārrunāt, īsti vairs neesot.

"Kā jau nojaušat, darīšana ar Šūmaheru nav viegla. Viņš uz lēmumu reaģēja kā pieaudzis cilvēks. Es domāju, ka viņš jau saprata, kas sekos, jo ir gudrs puisis. Viņam bija divi gadi. Mēs nesasniedzām to, ko gribējām, un veicām izmaiņas. Nav jēgas turpināt malt vienu un to pašu," sacījis Štainers.

Miks Šūmahers pērn ar 12 punktiem izcīnīja 16. vietu pilotu kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu