"Nācās vairākas reizes nirt..." Igaunijā draugi dziļā baseinā iegrūž vīrieti. Joks pārtapa par traģēdiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrei Armiagov/Shutterstock

27 gadus vecs vīrietis no Igaunijas lielākā ūdens atrakciju centrā "Tervise Paradiis" tika nogādāts Pērnavas slimnīcā, no kurienes viņu pēcāk nogādāja uz Ziemeļigaunijas reģionālo slimnīcu. Diemžēl ārstiem neizdevās glābt viņa dzīvību, vēsta portāls "Elu24".

11. martā ūdens atrakciju centrā kāds 27 gadus vecs vīrietis tika iegrūsts baseinā. Viņu baseinā iegrūda draudzene. Draugi uzreiz nesaprata, ka vīrietis nejoko, bet tiešām slīkst.

Kad draugi reaģēja, bija jau par vēlu. Vispirms ieradās glābēja, kura izsauca palīdzību. Pagāja vairāk nekā piecas minūtes kopš brīža, kad mirušais atradās zem ūdens.

Apzinoties situāciju, glābēja aicināja palīgā savu kolēģi, kurš tobrīd vērojis kameras telpā, kas atrodas stāvu augstāk. Pārstāvis norāda, ka glābēja nelēca ūdenī, jo viņai būtu fiziski pārāk grūti izvilkt cilvēku no četru metru dziļuma.

Pēc brīža vīrietis ienira, lai izceltu noslīkušo. "Tas nebija viegli. Viņam nācās vairākas reizes nirt, un viņam bija nepieciešama pie baseina esošo vīriešu palīdzība, lai no baseina izceltu noslīkušo," stāsta uzņēmuma "Tervise Spa Grupp" valdes loceklis Jāns Ratniks. 

Pēc tam, kad cilvēks tika noguldīts uz grīdas, glābējs sāka sniegt pirmo palīdzību. Kamēr tas notika, trešais dežurants izsauca ātro palīdzību, kas notikuma vietā ieradās nepilnas 15 minūtes pēc cietušā iegrūšanas ūdenī.

Ūdens atrakciju parka pārstāvis apstiprina, ka brīdī, kad ātrā palīdzība cietušo aizveda, viņš elpoja. "Tervise Paradiis" video un citu būtisku informāciju nodeva policijai izmeklēšanai.

Viņš tika nogādāts uz Pērnavas slimnīcu, no kurienes viņu pēcāk nogādāja uz Ziemeļigaunijas reģionālo slimnīcu. Diemžēl ārstiem neizdevās glābt viņa dzīvību.

Ūdens parka apmeklētāja par notikušo saka: "Bērni atskrēja pie manis un stāstīja, ka redzējuši vīrieti baseina dibenā."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu