Piektdienas horoskops: 17. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Veronika Telyatnikova/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 17. martam.

AUNS

Iespējas atrast jaunus darba piedāvājumus vai nostiprināt pozīcijas biznesā. Kārtojot darīšanas ar ārzemēm, jābūt piesardzīgam. It īpaši, ja kaut kas saistās ar naudu. Pievērs uzmanību juridiskajiem aspektiem.

VĒRSIS

Enerģijas netrūks, un tu domāsi par jauniem apvāršņiem. Profesionālajā jomā interesantas ieceres, bet pūles un spēki būs jāpieliek. Kā mēdz teikt: darbs dara darītāju.

DVĪŅI

Dotas iespējas realizēt dažādas ieceres gan tehniskā, gan radošā jomā. Turklāt – ar to arī normāli nopelnīt. Nauda nenāks viegli un ātri, toties lielas iespējas palielināt ienākumus.

VĒZIS

Vairāk vajadzētu paļauties uz saviem spēkiem nevis uz partneriem vai atbalstu no malas. Darba straujajā ritmā neatstāj novārtā privāto dzīvi, radinieki var sākt protestēt un arī attiecībām tas par labu nenāks.

LAUVA

Finanšu tēma pirmajā vietā un var pavērties iespējas labi nopelnīt. Varbūt laiks pievērsties savam biznesam, ja tāda vēl nav. Ieceru apspriešanā nebūtu slikti iesaistīt ģimeni.

JAUNAVA

Labs laiks, lai uzsāktu mācības un pieteiktos kādos kursos. Tās ir iespējas uzlabot finanšu stāvokli. Taču šodien jāuzmanās no nelietderīgiem izdevumiem, kas var rasties no vēlmes kādu palutināt.

SVARI

Rosīgs prāts un dažādas idejas. Iespējams, nodibināsi jaunus, izdevīgus kontaktus un pazīšanās. Intereses par filozofiskām tēmām, kas paver jaunus apvāršņus.

SKORPIONS

Var pavērties vēl nebijuši ceļi, kā pavairot ienākumus. Kaut arī citi pret taviem plāniem izturas skeptiski, ir vērts palūkoties pēc jauniem izaicinājumiem karjeras jomā vai nostiprināt esošās pozīcijas.

STRĒLNIEKS

Liels enerģijas potenciāls. Izmanto to, lai dotos uz priekšu. Emocijas un prāts būs līdzsvarā. Finanšu jomā jāuzmanās no pārsteidzības un pēkšņiem tēriņiem.

MEŽĀZIS

Var rasties kāds papildus darba piedāvājums, kas dos labumiņu. Taču nevajadzētu kārtot kopīgas finanšu darīšanas ar draugiem, jo tas var dažādi pavērsties.

ŪDENSVĪRS

Ideju netrūks – tās būs savdabīgas un oriģinālas. Tikai jāuzmanās no viedokļu maiņas, tas var kaitēt attiecībās ar līdzcilvēkiem. Kādam iespējami mīlestības piedzīvojumi saistībā ar ārzemēm.

ZIVIS

Atrodi mazliet laika vienatnei, lai padomātu par dzīvi un tālākiem mērķiem. Gūsi vērtīgas atziņas un labi darbosies intuīcija. Iespējamas interesantas iepazīšanās un vērtīgu kontaktu izveidošana

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu