FOTO ⟩ Rebela Vilsone uz "Oskara" ceremoniju ieradās jau redzētā vakarkleitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP, REUTERS/SCANPIX

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone ASV Kinoakadēmijas jeb "Oskara" balvu ceremonijā ieradās jau iepriekš redzētā kleitā. Viņa šajā pašā vakarkleitā uz ceremoniju ieradās pirms trīs gadiem. 

Izrādās, jā, "Jason Wu" zelta kleita ir tā pati vakarkleita, tikai pāršūta pēc zvaigznes jaunā apģērba izmēra. Kā zināms, Vilsone pēdējo trīs gadu laikā ir ievērojami mainījusies. Viņa atbrīvojusies no teju 40 kilogramiem.

2021. gadā Rebela atklāja, ka viens no iemesliem, kāpēc nopietni pievērsās veselības sakārtošanai, bija tas, ka viņa vēlējās kļūt par māmiņu. 

Pērnā gada novembrī Vilsone kļuva par māmiņu. "Ar lepnumu varu paziņot, ka pasaulē nācis mans pirmais bērns Roisa Liliāna, kura piedzima ar surogātmātes starpniecību," pavēstot jaunumus, rakstīja aktrise. 

2020. gads
2020. gads Foto: AP/Scanpix
2023. gads
2023. gads Foto: AP/Scanpix

Atgādinām, ka februāra beigās Vilsone un Agruma paziņoja par saderināšanos - bildinājums tika izteikts Disnejlendā. Vilsone "iznāca no skapja" 2022. gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"."

Iepriekš Vilsone izteikusies, ka mīļotās ģimenei ir grūtības pieņemt abu romantiskās attiecības.

Arī "Oskara" ceremonijā aktrise ieradās kopā ar mīļoto, demonstrējot savas jūtas. 

Foto: Rebela Vilsone un Ramona Agruma "Oskaru" ballītē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu