Svētdienas horoskops: 19. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kazakovtsev Nikita/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 19. martam.

AUNS

Attiecībās iespējamas dažādas peripetijas, bet sirsnīgās sarunās viss tiks atrisināts. Tikai privāto dzīvi nevajag apspriest ar cilvēkiem no malas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus.

VĒRSIS

Cilvēki tevi mīl, jo esi saprotošs, tolerants un spēj dot labus padomus. Šodien komunikācija ar draugiem ļoti vērtīga. Nekautrējies lūgt palīdzību un ieteikumus, ja rodas situācijas, kas mulsina.

DVĪŅI

Tev ir lieliski draugi un burvīgi radinieki. Šodien ar viņiem sirsnīga komunikācija un sarunas, kurās dzimst lieliskas idejas. Kādam var uzdzirkstīt simpātijas ar sen zināmu cilvēku.

VĒZIS

Privātajā dzīvē tiekšanās pēc saskaņas un harmonijas. Attiecības ir lauciņš, kas jākopj un kur jāiegulda kaut kas no sevis. Varbūt līdz šim esi bijis pārāk aizņemts ar citām lietām...

LAUVA

Iedziļināšanās sevī un izjūtās. Laba diena, lai sakārtotu domas un saprastu, ko patiesībā vēlies. Iespējams, cilvēki vērsīsies pie tevis pēc padoma. Savu tiesu laika paņems saimnieciskie darbi.

JAUNAVA

Dažādi notikumi sirdslietās. Brīvajiem cilvēkiem iespējas satikt to īsto un vienīgo. Kādam nopietnas pārdomas par esošo situāciju. Jātiek skaidrībā ar sevi – tā ar vēsu prātu un bez kaislībām.

SVARI

Šo dienu labprāt pavadīsi mājās, kur dzims jaunas domas un sekmēsies intelektuālais darbs. Saskaņa un dvēseliskā saikne ar bērniem. Interese par radošo, saviesīgo un kultūras dzīvi.

SKORPIONS

Sirdslietu tēmā domīgas noskaņas un sajūta, ka gribētos kaut ko mainīt. Runā ar mīļoto, dariet kopā ko aizraujošu. Bet, ja esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus.

STRĒLNIEKS

Šodien vislabāk jutīsies mājās. Saimniecības darbi ies no rokas, tīkama komunikācija ar savējiem, un neliela bohēma ar draugiem – ja ne klātienē, tad arī tiešsaistē var būt jautri un interesanti.

MEŽĀZIS

Sarežģīta diena. Noskaņojums domīgs, emocijas mainīgas un grūti formulējamas. Izrādi simpātijas, saki mīļus vārdus, runā par svarīgo. Lai attiecībās sāk virmot pozitīvās enerģijas.

ŪDENSVĪRS

Svarīga attiecību tēma un vēlme pēc aizraujošiem piedzīvojumiem. Svešzemju prinčus un princeses tīmeklī gan bloķē, bet mazs ceļojums kopā ar mīļoto attiecībām piešķils jaunu dzirksti.

ZIVIS

Tuvinieki un draugi atradīsies blakus īstajā laikā un vietā. Lieliska diena sportiskiem izbraucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem un saviesīgām aktivitātēm

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu