Šopaholiķi. Piecas Zodiaka zīmes, kas nelietderīgi tērē naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Natalya Lys/Shutterstock

Starp visiem zodiaka apļa pārstāvjiem astrologi ir identificējuši piecas Zodiaka zīmes, kuras tiek uzskatītas par dedzīgiem šopaholiķiem. Šādi cilvēki var pavadīt daudz laika, iepērkoties. Viņi viegli šķiras no savas naudas, reizēm veicot pilnīgi nevajadzīgus pirkumus un iztērējot tiem lielas naudas summas.

Vēzis

Vēžiem ir svarīgi veikt tikai ienesīgus pirkumus. Viņi arī neiebilst atjaunināt savu garderobi un iegādāties sev daudz jaunu lietu. Viņi ļoti smagi strādā, lai vēlāk sev neko neliegtu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ne vienmēr ir pietiekami daudz pacietības, tāpēc vairumā gadījumu viņi vispirms rīkojas un tikai pēc tam sāk domāt. Tas viss ietekmē viņu iepirkšanās paradumus. Vēžus var saukt par visneprātīgākajiem šopaholiķiem.

Vērsis

Dodoties uz veikalu pēc kāda sīkuma, Vērsis uzlabo garastāvokli. Jaunas lietas vai apavu iegāde viņiem ir pielīdzināma zālēm, pat ja jaunā lieta kādam šķiet nevajadzīga. Neviens un nekas nevar viņus pārliecināt par pretējo. Ja viņi ierauga kādu atlaidi vai nokļūst lielveikalā, kur ir izpārdošana, tukšām rokām no lielveikala neizies. Viņi ir gatavi tērēt lielas naudas summas, lai tikai iepriecinātu sevi, savus mīļos vai draugus.

Zivis

Zivis savā būtībā ir naivas, tāpēc bieži iekrīt krāpnieku nagos. Viņu uzmanību piesaista dažādas akcijas, superpiedāvājumi, atlaides un izpārdošanas. Tāpēc šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vēlams doties iepirkties kāda cilvēka pavadībā, kas varētu viņus laikus apturēt. Kad Zivis kārtējo reizi iztērē lielu naudas summu, viņi sāk vainot sevi par izšķērdēšanu.

Ūdensvīrs

 Ūdensvīri ir gatavi tērēt lielas naudas summas savām idejām, aizmirstot par mēra sajūtu. Iepirkšanās viņiem sagādā ne tikai prieku un baudu, bet arī padara viņus patiesi laimīgus.

Svari

Svariem iepirkšanās ir sava veida psihoterapija. Tiklīdz viņu dzīvē parādās kādas problēmas un grūtības, viņi nekavējoties dodas iepirkties. Pat ja viņi saņems kādu pilnīgi nevajadzīgu lietu, tas tik un tā uzlabos viņu garastāvokli. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk tērēt naudu dekorēšanai, dažādiem sīkumiem. Šiem nolūkiem viņi nežēlos pat pēdējos līdzekļus. Viņiem patīk gatavot arī dārgas dāvanas mīļajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu