VIDEO ⟩ Lidsabiedrība "Ryanair" iznerro Ronaldu rīcību pēc latviešu tiesneša parādītā "plākstera"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP / Scanpix

Lidsabiedrība "Ryanair" savos sociālo mediju kontos nereti pajoko par pasaules sporta zvaigznēm un viņu neveiksmēm. Krištianu Ronaldu rīcība pēc latviešu tiesneša Andra Treimaņa parādītās dzeltenās kartītes nebija izņēmums.

38 gadus vecā futbola superzvaigzne Saūda Arābijas Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē nesavaldīja emocijas pēc tam, kad Treimaņa svilpe vēstīja par pirmā puslaika beigām.

Tobrīd Ronaldu un viņa pārstāvētā "Al-Nassr" devās pretuzbrukumā, bet spēles laiks jau bija iztecējis. Treimanis signalizēja par pirmā puslaika noslēgumu, bet Ronaldu ar šādu tiesneša rīcību bija ļoti neapmierināts. Viņš paņēma rokās bumbu un spēra to tālu prom.

Brīdi vēlāk "Ryanair" savos sociālo tīklu kontos ievietoja īsu video, kurā redzama attēlota "Ronaldu spertā bumba" un aviokompānijas lidmašīna augstu debesīs. Video apraksts: "pāris mirkļus vēlāk."

Ronaldu pārstāvētā "Al-Nassr" ar rezultātu 3:1 (2:0) apspēlēja "Abha" klubu, bet pats Portugāles futbolists vārtus neguva, ar precīziem sitieniem izceļoties Sami Al-Najejam, Abdulam Al-Haibari un Muhamedam Maranam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu