Ogrē un Salaspilī samazinājušās sērijveida dzīvokļu cenas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē un Salaspilī šogad februārī samazinājušās, teikts nekūstamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Februārī sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē samazinājās par 1%, dzīvokļu vidēji cenai sarūkot līdz 877 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Ogrē bija par 1% zemākas.

Salaspilī dzīvokļu cenas februārī samazinājās par 0,2%, vidējai cenai sarūkot līdz 892 eiro par kvadrātmetru. Februārī sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī bija par 0,5% zemākas nekā 2023.gada sākumā.

Kauguros, Jūrmalā, februārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,5%, un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz 850 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 0,5%.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas februārī palielinājās par 0,2%, un sērijveida dzīvokļu vidējā cena februārī bija 746 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 1%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu