Pirmdienas horoskops: 20. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ACHUNTER/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 20. martam.

AUNS

Sāc nedēļu ar smaidu, jo tas atver daudzas durvis. To jau pats labi sapratīsi un būsi arī gatavs mazliet pievaldīt straujo dabu un paklusēt, ja arī gribēsies pateikt kādu skarbāku vārdu.

VĒRSIS

Jau pašā pirmdienas rītā daudz jaunu ideju, no kurām dažas pat ļoti novatoriskas. Domāsi – kā tās īstenot un vai vajag domubiedrus un komandu. Pakonsultējies ar draugiem.

DVĪŅI

Būsi īsts nemiera gars – šaudīsies kā atspole, risināsi vairākus jautājumus vienlaikus un mēģināsi izrīkot arī citus. Bet tiem citiem tas nebūs pa prātam un šajā sakarā var izcelties strīdi.

VĒZIS

Tu esi izpalīdzīgs, taču ar to šodien pārāk neaizraujies. Var gadīties, ka tavu labo sirdi kāds izmanto, lai paslinkotu vai pašam nebūtu jārisina savas problēmas.

LAUVA

Optimisma pilna diena. Būs oriģinālas idejas un domubiedri, kas gatavi kopā ar tevi kaut līdz apvārsnim doties. Tādi cilvēki ir īstenā dzīves vērtība, un par viņiem vari nešaubīties.

JAUNAVA

Tu esi kārtīgs strādātājs, bet reizēm gribas tā – mazliet vieglāk, mazāk darba, mazāk atbildības, arī izrauties no dienu rutīnas... Nedēļas sākumā grūti iešūpoties darbiem.

SVARI

Vajag noteikt prioritātes – kas darāms steidzami un ko var atlikt uz vēlāku laiku. Visus darbus nekad nevar padarīt un visu pasaules naudu nopelnīt. Šodien vēlams saplānot visu nedēļu.

SKORPIONS

Svarīga sistēma, koncepcija un lietu kārtība – to ievēro, plānojot šīs nedēļas darbus. Būsi precīzs un prasīgs, un, ja kāds kolēģis izdomās slinkot, tad tam plāni klāsies.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas, lieliskas idejas, dzīves pieredze un sajūta, ka neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu un dzīvē viss ir iespējams. Būsi uz garīgā pacēluma viļņa.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu un atelpas nav nevienu brīdi. Vismaz raugies, lai ir arī materiālais labums. Ja ar situāciju neesi mierā, tad jāskatās darba sludinājumos vai jādomā par jauniem biznesa projektiem.

ŪDENSVĪRS

Nesteidzini notikumus un bruņojieties ar pacietību, jo visas ieceres tik āti nerealizēsies. Toties tas, ko paveiksi, būs nozīmīgi ilgtermiņā. Šodien labs laiks pamatu likšanai.

ZIVIS

Lietišķās sarunās argumentus un ieteikumus pamato un balsti uz racionāliem apsvērumiem, nevis emocijām. Garastāvokļa maiņas un negācijas jāatstāj malā, pretējā gadījumā – diena sabojāta

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu