Izvarošanā apsūdzētā futbola zvaigzne Alvešs cietumā uzsācis badastreiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dani Alvešs
Dani Alvešs Foto: AFP / Scanpix

Apcietinājumā nonākušais Brazīlijas futbola aizsargs Dani Alvešs aiz restēm uzsācis badastreiku, ziņo Spānijas TV kanāls "Cuatro al dia".

39 gadus vecais Alvešs Spānijā tika apcietināts šā gada janvāri. Slavenais futbolists tiek apsūdzēts kādas sievietes izvarošanā, bet viņa tiesas prāvai vēl nav noteikts datums.

Tiek ziņots, ka incidents noticis 2020. gada 30. decembrī kādā Barselonas naktsklubā. Alvešs savu vainu izvarošanā jau ir noliedzis, tomēr atzina, ka iesaistījies intīmās attiecībās ar konkrēto sievieti.

Februārī pie futbolista viesojusies viņa 29 gadus vecā sieva Hoana Sansa, paziņojot par šķiršanos no viņa. "Cuatro al dia", atsaucoties uz situācijai pietuvinātiem avotiem, ziņo, ka Alvešs lielāko daļu dienas vēloties pavadīt vienatnē un lūdz sevi ieslēgt cietuma kamerā. Tāpat viņš atsakoties arī no ēdiena.

Spānijas tiesa futbolistu nolēma neatbrīvot no aresta, jo pastāv bažas, ka viņš varētu doties uz Brazīliju, no kurienes Spānijai viņu, iespējams, vairs neizdotu atpakaļ.

Par pasaulē panākumiem bagātāko uzskatītais futbolists šobrīd esot pilnībā sagrauts un ļoti nobažījies par savu nākotni. Spānijā par seksuālu vardarbību draud cietumsods no viena līdz 14 gadiem.

Alviss savas ilgās un veiksmīgās karjeras laikā izcīnījis 43 titulus un tiek uzskatīts par panākumiem bagātāko futbolistu pasaulē.

Brazīlijas izlasi viņš pārstāvējis kopš 2006. gada. Pagājušajā gadā Katarā viņš kļuva par valstsvienības vecāko spēlētāju, kurš spēlējis Pasaules kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu