Zināms, ko krievu iebrucēji nozaguši no Usika mājas Vorzeļā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP / Scanpix

Slavenā ukraiņu boksera Oleksandra Usika sieva Jekaterina Usika sarunā ar Ukrainas mediju "Champion" pastāstījusi, ko agresorvalsts kara noziedznieki aiznesuši no viņas un vīra mājas Vorzeļā.

Kā zināms, pēc Krievijas noziedzīgā režīma iebrukuma Ukrainā Usiku mājokli Vorzeļā pamatīgi papostīja agresorvalsts karavīri.

Jekaterina Usika pastāstījusi, ka, atgriežoties mājoklī, viņu un vīru sagaidījis ne tikai izpostīts pagalms, bet arī konkrētu mantu iztrūkums.

"Māja Vorzeļā ir cits stāsts. Šis nams pārcieta orkus, kas, protams, krietni sabojāja tā stāvokli. No mūsu mājas nozaga boileru. Ģenerators brīnumainā kārtā palika. Orki to iznesa no mājas, bet viņiem nepietika smadzeņu to ieslēgt. Nodomāja, ka nedarbojas, un pirms bēgšanas atstāja to," sacīja Usika.

Slavenā boksera sieva arī atklāja, ka tagad šajā mājā mitinās kāda ģimene, kura kara šausmās pazaudējusi savu iepriekšējo mājokli.

"Tagad tur dzīvo ģimene ar mazu bērnu. Viņu daudzdzīvokļu mājā Irpiņā trāpīja šāviņš. Šīs ģimenes galva sākotnēji strādāja pie mūsu mājas atjaunošanas, bet pēc tam mēs ar Saņu [Oleksandru Usiku] devām iespēju viņa ģimenei turp pagaidām pārvākties uz dzīvi," atklāja boksera kundze.

Jau ilgāku laiku norit pārrunas par Usika potenciālo cīņu pret Taisonu Fjūriju. Pavisam nesen dūri galdā cirta Pasaules Boksa asociācija (WBA), kuras supersmagā svara čempiona josta pieder Usikam, nospraužot 1. aprīli kā datumu, līdz kuram abām pusēm jāvienojas par cīņas norisi. Pretējā gadījumā Usikam nākamo cīņu būs jāaizvada pret WBA nozīmēto titula pretendentu.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Aizvadītā gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu