Četras Zodiaka zīmes, kas nepiedod partnera nodevību un ir gatavas revanšam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock

Dažu Zodiaka zīmju pārstāvji, neskatoties ne uz ko, spēj cienīgi pieņemt nodevības faktu un vienkārši pārtraukt attiecības bez skaļas izrēķināšanās. Tomēr ir četras Zodiaka zīmes, kas nodevību nepiedod.

Auns

Aunam ir ļoti grūti pārkāpt pāri savam lepnumam, un ziņas par nodevību šiem cilvēkiem liks justies tā, it kā viņu cieņa būtu samīdīta kājām. Pēc tam viņi nekavējoties sāks sastādīt atriebības plānu un sāks uzvesties necienīgi, radot ap sevi haosu.

Lauva

Uzzinājis par partnera nodevību, Lauva nekavējoties sāk kravāt savas mantas, lai uz visiem laikiem pamestu cilvēku, kurš izrādījās viņam neuzticīgs. Lauva savos vārdos un darbos būs briesmīgs un nežēlīgs, taču nekas, kas notiks starp viņu un viņa bijušo, nesasniegs svešinieku acis un ausis.

Lauvām nepatīk ielaist citus savās personīgajās problēmās, tāpēc viņi visu darīs pietiekami klusi, lai apkārtējie neko nenojauš, bet arī pietiekami skaļi, lai visu saprastu tas, kuram būtu jāzina.

Skorpions

Ja esat krāpis Skorpionu, tad labāk šo faktu pastāstīt pašam, jo, ja viņš par to uzzinās no kāda cita, jūs gaida, maigi izsakoties, ļoti nepatīkams periods dzīvē.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji cenšas burtiski pārņemt kontroli pār visu, kas notiek viņu dzīvē, un, ja konstatē, ka kaut kas ir nogājis greizi, viņi zaudē kontroli pār sevi. Ziņas par nodevību ir viens no tiem gadījumiem, kad spēja spriest pilnībā atstāj Strēlnieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu