Purvciemā izveidojušies ievērojami sastrēgumi. Sabiedriskais transports kavē līdz stundai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Trešdien, 22. martā, Purvciemā, Augusta Deglava tilta apkaimē, izveidojās iespaidīgi sastrēgumi. Uzņēmums "Rīgas satiksme" vēsta par ilgstošu sabiedriskā transporta kavēšanos.

Uzņēmums mikroblogošanas vietnē "Twitter" ziņo: "Remontdarbu dēļ Deglava tilta apkaimē ir izveidojušies ievērojami automašīnu sastrēgumi. Līdz ar to arī sabiedriskajam transportam, kuri kursē šīs vietas tuvumā, kopējie kavējumi izveidojušies līdz pat stundai!"

Kāda "Twitter" iedzīvotāja pauž, ka kavēšanās ir pat divas stundas. Uz to "Rīgas satiksme" atbildēja: "Iespējams, ja ņem vērā kopējo satiksmes plūsmu, taču mūsu autobusu un trolejbusu kopējie kavējumi ir ap stundu un ceram, ka tie nepalielināsies, bet pakāpeniski samazināsies. Sekojam līdzi aktuālajai situācijai šajā vietā."

"Šodien tiešām ir neierasta situācija un par to mēs varam paziņot tikai tad, kad mums arī zināmi skaidri iemesli. Taču, ja ir droši apstākļi mūsu vadītāji izlaiž pasažierus," pauž uzņēmums.

Jau vēstīts, ka vairāku krustojumu pārbūves laikā no marta sākuma līdz 14. aprīlim Daugavas stadionam pieguļošajās ielās ieviesti vairāki būtiski satiksmes ierobežojumi.

Minētajā laika periodā ierobežota transportlīdzekļu satiksme Augusta Deglava ielas posmā no Augšielas līdz Valmieras ielai. Tāpat satiksme ierobežota Pērnavas ielas posmā no Suntažu ielas līdz Augusta Deglava ielai.

Savukārt Augusta Deglava ielas posmā no Jāņa Asara ielas līdz ēkai Augusta Deglava ielā 6 transportlīdzekļu satiksme ir slēgta. Satiksme slēgta arī Lienes ielas posmā no Jāņa Asara ielas līdz Mūrnieku ielai.

Ierobežojumu laikā noteiktas arī izmaiņas 13. un 50. autobusa, kā arī 11. un 22. trolejbusa maršruta kustības organizācijā un pieturvietu izvietojumā.

Izmaiņas veiktas arī 5. trolejbusa maršruta galapunkta pieturvietas - "Daugavas stadions" izvietojumā.

Gan 13., gan 50. autobuss slēgto Deglava ielas posmu apbrauks pa Jāņa Asara un Pērnavas ielu. Apvedceļā autobusi un trolejbusi apstāsies Jāņa Asara ielā izvietotajā pieturā "Lienes iela".

5. trolejbusa maršruta galapunkta pietura "Daugavas stadions" (Pērnavas ielā) būs slēgta, savukārt pagaidu pietura izvietota Rūjienas ielā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu