Ukrainai nodoti 80 Lietuvā konfiscēti transportlīdzekļi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ukrainas karogs. Ilustratīvs attēls.
Ukrainas karogs. Ilustratīvs attēls. Foto: Vitalii Stock/Shutterstock.com

Kopš pagājušā gada novembra Ukrainai nodoti 80 Lietuvas valsts konfiscēti transportlīdzekļi, trešdien paziņoja Lietuvas Valsts nodokļu inspekcija.

Inspekcijā informēja, ka to kopējā vērtība pārsniedz 181 000 eiro.

"Cieši sadarbojamies ar Ukrainas pilsētu pašvaldībām, uzklausām to vajadzības un cenšamies palīdzēt - sniedzam dažādu humāno palīdzību. Bez automašīnām pērn esam nodevuši arī konfiscētus pacēlājus, piepūšamās laivas, ūdenslīdēju aprīkojumu, lukturus, prožektorus, galda lampas. Kopumā Ukrainai nodots konfiscētais īpašums gandrīz 200 000 eiro vērtībā," paziņoja Lietuvas Valsts nodokļu inspekcijas vadītājs Daiņus Jasjulis.

Viņš stāstīja, ka drīzumā Ukrainai tiks piegādāti arī mobilie telefoni un planšetdatori vairāk nekā 11 000 eiro vērtībā.

Lietuvā konfiscētie transportlīdzekļi nodoti Kijivas apgabala Bučas un Skviras, Doneckas apgabala Kramatorskas, Hmeļnickas, kā arī Žitomiras apgabala Narodiču un Hersonas apgabala Čornobajivkas pašvaldībai.

Galvenokārt piegādāti transportlīdzekļi ar dīzeļa dzinēju, lielu nobraukumu, piemēram, apvidus automašīnas, mikroautobusi, vilcēji, kravas automašīnas, pasažieru autobusi un universāļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu